Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Σαρτίνι: «Μου λείπει η ελληνική τηλεόραση»


Άφησε τη δική του σφραγίδα στην ελληνικά τηλεόραση όντας ο άνθρωπος πίσω από τα μεγάλα και επιτυχημένα σόου της Ρούλας Κορομηλά τις εποχές της μεγάλης δόξας. Ο λόγος για τον Στέφανο Σαρτίνι ο οποίος, όπως δηλώνει σε συνέντευξη του στην Espresso, ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Τα τελευταία χρόνια ο Στέφανο Σαρτίνι ζει και εργάζεται στην Ιταλία στην οποία άλλωστε γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι δεσμοί του όμως με την Ελλάδα παραμένουν ισχυροί καθώς στα χρόνια που εργάστηκε στην Αθήνα δημιούργησε πολλές και στενές φιλίες όσο και θυελλώδεις έρωτες εκ των οποίων ο πλέον πολυσυζητημένος ήταν φυσικά αυτός με τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο ίδιος αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες και επιθυμεί να επιστρέψει σύντομα: «Μου λείπει πολύ η ελληνική τηλεόραση. Θέλω να κάνω κάτι καλό για τον ελληνικό λαό, να πάρει χαρά. Να δώσω χαμόγελο στην Ελλάδα, αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ αλλά και μου αρέσει».

Μάλιστα, δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι η Βουλιαγμένη του λείπει ιδιαίτερα: «Είμαι μεγάλος φαν της Βουλιαγμένης με τη θάλασσα της την οποία λατρεύω. Μου λείπει πάρα πολύ».

Εργαζόμενος στην Ιταλία, ο Στέφανο Σαρτίνι ομολογεί ότι και στα περίφημα ιταλικά σόου έχουν γίνει περικοπές λόγω κρίσης αλλά, ευτυχώς, όχι εκτεταμένες ακόμη: «Υπάρχει κρίση στην ιταλική τηλεόραση αλλά δε φαίνεται έντονα. Τα μεγάλα σόου κρατάνε ακόμη σε ένα-δύο κανάλια και στα υπόλοιπα έχουν γίνει μικρές περικοπές».

Ωστόσο δεν παραλείπει να παρακολουθεί και τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα: «παρακολουθώ κάποια στιγμιότυπα από τοGreek Idol μέσω ίντερνετ» δηλώνει αλλά αποφεύγει να τοποθετηθεί για τη Ρούλα και το σόου γενικότερα: «με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Δεν κοιτάζω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι στη δουλειά τους, ο καθένας έχει το στυλ του».

Αινιγματική ήταν όμως και η απάντηση του όσον αφορά τις φήμες για μελλοντική συνεργασία με τη Ρούλα στοGreek idol2: «Δεν ξέρω ακόμη. Το μέλλον θα δείξει…» απαντά ο γοητευτικός Ιταλός σκηνοθέτης.

Λέτε να δούμε και πάλι -επαγγελματικά- το ζευγάρι Ρούλας-Σαρτίνι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...