Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Θα πήξουμε στα ριάλι !


Οικονομική κρίση ίσον μειωμένο μπάτζετ. Μειωμένο μπάτζετ ίσον… ριάλιτυ! Με βομβαρδισμό από εκπομπές ριάλιτυ απαντούν τα κανάλια τη νέα σεζόν στην οικονομική κρίση και από τον Οκτώβριο οι τηλεοπτικοί δέκτες θα περιλαμβάνουν από μάγειρες και τραγουδιστές μέχρι και… νύφες!

Η γνωστή συνταγή του«X-Factor» παραμένει ως έχει και τη νεά χρονιά. Ο Sakis θα δίνει τον δικό του σφυγμό ως παρουσιαστής ενώ στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν και πάλι ο Γιώργος Λεβέντης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Και το «Next Top Model» όμως θα παραμείνει ως έχει με τη Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση και τους Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορο Κοτέντο και Χάρη Χριστόπουλο ως κριτές. Αναμένονται αλλαγές στις δοκιμασίες των μοντέλων για να γίνει σκληρότερη η διαδικασία. Πάντως έκπληξη προκαλεί πως τα υποψήφια «Next Top Model» ανέρχονται σε… 6.000 όπως προκύπτει από τις αιτήσεις που έχουν φθάσει στο κανάλι!

Το νέο ριάλιτυ που θα φιλοξενηθεί από το κανάλι του ΑΝΤ1 είναι το «Real Housewives of Athens» το οποίο παρ’ ολίγο να προκαλέσει διένεξη μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 καθώς στην αρχή ανακοινώθηκε από το κανάλι της Κάντζας για να καταλήξει τελικά στο Μαρούσι και τον ΑΝΤ1.

Όμως και ο Alpha δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε με τον «Big Brother» οποίος, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου να ακούγεται έντονα για τη θέση του παρουσιαστή.

Το πετυχημένο «Greek Idol» παραμένει ως έχει με τη Ρούλα Κορομηλά στη θέση της παρουσιάστριας. Αλλαγές όμως θα υπάρχουν στα ονόματα των κριτών αφού ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και η Μάρω Θεοδωράκη δε θα είναι στην επιτροπή.

Στη «θέση» του θα μείνει και το «Dancing with the Stars» από Γενάρη στις τηλεοράσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια ενώ ο στενός της φίλος, Γιώργος Καπουτζίδης, θα παρουσιάζει το «Just the two of us» ένα νέο ριάλιτυ όπου θα δούμε επώνυμους να διαγωνίζονται στο τραγούδι με επαγγελματίες τραγουδιστές.

Οι επίδοξοι μάγειροι θα έχουν και αυτοί το δικό τους ριάλιτυ καθώς έρχονται τα «Master Chef» και «Τοπ Σεφ», σε Mega και ANT1 αντίστοιχα, δύο ριάλιτυ της ίδιας φιλοσοφίας όπου οι επίδοξοι τοπ σεφ θα διαγωνίζονται για τη καλύτερη γαστρονομική δημιουργία. Στο μεν πρώτο έχει κλείσει η Ευγενία Μανωλίδου ενώ για το δεύτερο ακούγονται τα ονόματα της Έρρικας Πρεζεράκου αλλά και του ηθοποιού Ιωσήφ Μαρινάκη.

Τέλος, ένα ριάλιτυ για μελλόνυμφα ζευγάρια ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της ερχόμενης περιόδου, το «Μην το πείς στη νύφη». Σϋμφωνα με το κόνσεπτ, ο γαμπρός μαζί με τους φίλους του αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...