Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς μπερδεμένοι...

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

 Οι διακοπές δεν εξελίσσονται όπως τις είχε φανταστεί η Γκιουμούς. Μια σκιά μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι λόγω της τυχαίας συνάντησης με τη νεαρή γυναίκα στο λόμπι του ξενοδοχείου. Όσο και αν η ίδια επιμένει ότι δεν είναι η Νιχάν, όλη η παρέα και κυρίως ο Μεχμέτ, είναι σίγουροι για το αντίθετο.

Ο Μεχμέτ έχει πάθει σοκ και δεν μπορεί να βρει μια απάντηση στα βασανιστικά του ερωτήματα. Αν δεν έχει πεθάνει η Νιχάν, σε ποιον ανήκει ο τάφος της; Γιατί κρυβόταν τόσον καιρό; Ο Μεχμέτ νιώθει πολύ μπερδεμένος γιατί δεν έχει απαντήσεις.

Η Γκιουμούς πάλι, ανησυχεί για τον εαυτό της και τον γάμο της. Επειδή δεν αντέχει να ζει με όλες αυτές τις αμφιβολίες, απαιτεί να μάθει από τον Μεχμέτ αν αυτή η γυναίκα είναι όντως η Νιχάν. Ο Μεχμέτ το αρνείται, αλλά το νέο διαδίδεται στην έπαυλη. Το όνομα και μόνο της Νιχάν αρκεί για να ταράξει την ησυχία του σπιτιού.

Η κατάσταση στην εταιρεία είναι επίσης κρίσιμη. Οι πελάτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο όνομα των Σάντογλου. Η Μπαχάρ προσπαθεί να σώσει την κατάσταση στην οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να προλάβει τις ετοιμασίες του γάμου της. Η ίδια επιθυμεί έναν ήσυχο και διακριτικό γάμο, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια τής κάνει έκπληξη και εμφανίζεται στην τελετή.

Η Πινάρ και ο Ονούρ προσπαθούν να αναθερμάνουν τη σχέση τους και σχεδόν φλερτάρουν κρυφά απ' όλους. Ο Μεχμέτ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Γκιουμούς αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...