Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

GUMUS: Διπλή γιορτή για τους Σάντογλου...

GUMUS και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μετά από ανακρίσεις των ανθρώπων του Τζεβντέτ, ο Μεχμέτ αφήνεται ελεύθερος και το νέο χαροποιεί όλη την οικογένεια, μα πιο πολύ απ'όλους την Γκιουμούς.

Τώρα το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον Μεχμέτ Φικρί και την πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του, ενώ ο Ταρίκ παραμένει άφαντος. Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να εντοπίσουν τα ίχνη του, ακόμα και στο εξωτερικό. Η αποφυλάκιση του Μεχμέτ συνδυάζεται με την έξοδο του Μεχμέτ Φικρί από την εντατική, δυο γεγονότα που γεμίζουν την οικογένεια χαρά.

Η ευτυχία επισκιάζεται γρήγορα από τη παράξενη στάση του Μεχμέτ, ο οποίος δείχνει να έχει επηρεαστεί από τις μέρες που έζησε στη φυλακή. Ζητάει εκδίκηση και ψάχνει απεγνωσμένα τον Ταρίκ. Η στάση του αυτή τρομάζει την Γκιουμούς. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε στην εταιρεία, αφού λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα, ακυρώνονται μία-μία όλες οι επαγγελματικές συμφωνίες. Η Γκιουμούς οργανώνει διακοπές-έκπληξη προσπαθώντας να βοηθήσει τη κακή ψυχολογία του Μεχμέτ. Εκείνος όμως, το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι ο Ταρίκ και αποφασίζει να φύγει για ένα διάστημα μόνος του μακριά από την Κωνσταντινούπολη. Η Γκιουμούς απελπίζεται και αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του Μεχμέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...