Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η Γκιουμούς ακυρώνει το ταξίδι στο Παρίσι

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Η φιλία του Μεχμέτ και του Ονούρ περνάει από μεγάλη δοκιμασία. Ο Ονούρ χάνει ταυτόχρονα, τη γυναίκα του και τον καλύτερό φίλο του. Και βρίσκεται ακόμα στην αρχή της τραγικών εξελίξεων. 

Η Νιλουφέρ αφού δεν βρίσκει την ανταπόκριση που επιθυμεί από τον Ονούρ, τον κατηγορεί για βιασμό. Ο Μεχμέτ και η Πινάρ βρίσκονται σε δίλλημα, δεν ξέρουν ποιος λέει την αλήθεια.

Η εγκυμοσύνη της Πινάρ περιπλέκει περισσότερο την κατάσταση. Η Μπαχάρ είναι επιφυλακτική ως προς τη Νιλουφέρ. Η συμπεριφορά της αυτή δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση της με τον Γκιοκχάν. Η Πινάρ αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Οι εξελίξεις αυτές οδηγούν την Γκιουμούς στην απόφαση ακύρωσης του επικείμενου ταξιδιού της στο Παρίσι. Η απόφασή της αυτή κάνει έξαλλο τον Ενγκίν.

Ευχάριστη ανατροπή σημειώνεται στην πορεία της εταιρείας η οποία με την υπογραφή νέων συμφωνιών επιστρέφει και πάλι στην αγορά. Το αντίτιμο αυτής της ανάκαμψης βέβαια είναι η υποθήκη του σπιτιού. Αραγε για πόσον καιρό ακόμα θα μπορεί ο Μεχμέτ να κρατά αυτό το μυστικό, από τον παππού του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...