Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο Εγκίν προσπαθεί να κερδίσει τη Γκιουμούς

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Μάταια ο Μεχμέτ προσπαθεί να πλησιάσει τη Γκιουμούς και να την πείσει για την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του. Η Γκιουμούς τον αποφεύγει και η στάση της αυτή οδηγεί τον Μεχμέτ σε συναντήσεις με τη Νιχάν.

Ο Εγκίν προσπαθεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση. Εκείνος πείθει τη Γκιουμούς να πάρει δάνειο και να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Μόνο που ο Μεχμέτ κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, αγοράζοντας το ίδιο αυτοκίνητο σε κόκκινο χρώμα και το αφήνει στο κήπο του σπιτιού.

Όλοι στο σπίτι ετοιμάζουν μια γιορτή για το δίπλωμα οδήγησης που πήρε η Γκιουμούς. Η Γκιουμούς, επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι συνοδευόμενη από τον Εγκίν οδηγώντας το καινούργιο της αυτοκίνητο. Ο Μεχμέτ απογοητεύεται αφού καταστράφηκε η έκπληξη του και θυμώνει με την Γκιουμούς.

Η μητέρα του Μεχμέτ συναντά τον εγγονό της. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η δεξίωση του βιομηχανικού επιμελητηρίου είναι πολύ σημαντική και ο Μεχμέτ θα ήθελε να τον συνοδέψει η σύζυγος του. Η Γκιουμούς όμως κρατάει στα χέρια της τη δικιά της πρόσκληση και επιλέγει να τη συνοδεύσει ο Εγκίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...