Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"Ασημένια φεγγάρια" (GUMUS); Μια μεγάλη ιστορία αγάπης τώρα στον ΑΝΤ1

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα είναι τα δυνατά συστατικά της νέας τουρκικής σειράς που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει, από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου καθημερινά στις 17:00.

Τα "Ασημένια φεγγάρια" (GUMUS) είναι μια μεγάλη ιστορία αγάπης και συγχρόνως μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, λίγο διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε. Η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο!

Η ζωή της επαρχιώτισσας Γκιουμούς αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον θείο της. Ο Μεχμέτ Σάντογλου, γόνος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του! Η Γκιουμούς, που ήταν ερωτευμένη με τον Μεχμέτ από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μεχμέτ, όμως, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το θλιβερό παρελθόν του… Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλειά της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ αυτή τη σχέση. Ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του. Γι αυτό ο Μεχμέτ δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί την Γκιουμούς, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Μεχμέτ αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και πεθαίνει από καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Μεχμέτ αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του. Όσο για τη Γκιουμούς, μετά το γάμο της βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης…





ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Γκιουμούς
Μία νεαρή επαρχιώτισσα, όμορφη και ευαίσθητη. Έχει μεγάλο ταλέντο στη ραπτική και στο κέντημα και είναι ερωτευμένη από μικρή με τον Μεχμέτ. Όταν η αριστοκρατική οικογένεια Σάντογλου την επιλέγει για σύζυγο του Μεχμέτ, η Γκιουμούς πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη γεμάτη ενθουσιασμό. Όμως, εκεί την περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού μόνο ο παππούς του γαμπρού θα την καλωσορίσει. Όλοι οι υπόλοιποι την περιφρονούν γιατί τη θεωρούν παρακατιανή.

Μεχμέτ
Ο κληρονόμος της οικογένειας Σάντογλου, μιας από τις πιο ισχυρές, πλούσιες και αριστοκρατικές οικογένειες της Πόλης. Το τελευταίο διάστημα ζει απομονωμένος από τον κόσμο θρηνώντας το χαμό της αγαπημένης του και αδιαφορώντας για την οικογενειακή επιχείρηση. Ο παππούς του, στενοχωρημένος από την κατάσταση του εγγονού του, θα προσπαθήσει να τον βγάλει από τη θλίψη παντρεύοντάς τον με την Γκιουμούς.

Μεχμέτ Φικρί
Ο σοφός πατριάρχης της οικογένειας Σάντογλου έχει επιβλητική παρουσία. Είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της οικογένειας και της επιχείρησης καθορίζοντας τις τύχες και τις ζωές όλων.

Σερέφ
Η μητέρα του Μεχμέτ, η οποία εξαρχής αποδοκιμάζει την Γκιουμούς γιατί δεν είναι η νύφη που θα ήθελε για τον αγαπημένο της γιο. Η Σερέφ είναι μια καλοβαλμένη αλλά εξαιρετικά σνομπ κι αυταρχική γυναίκα, η οποία προσπαθεί πάση θυσία να εξουσιάζει τα μέλη της οικογένειάς της. Δημιουργεί προβλήματα στο νιόπαντρο ζευγάρι, αλλά και στους υπόλοιπους με την συμπεριφορά της.

Πινάρ
Αδελφή του Μεχμέτ και αγαπημένη εγγονή του παππού. Έχει ελεύθερο πνεύμα, μοντέρνες ιδέες και αντιλήψεις για τη ζωή. Αγαπά τον αδελφό της και σταδιακά αρχίζει να έρχεται κοντά με την Γκιουμούς. Η Πινάρ έχει ένα παιδί εκτός γάμου, το οποίο κρατάει μυστικό από την οικογένειά της.

Ονούρ
Ο επιστήθιος φίλος του Μεχμέτ. Έχει καλό χαρακτήρα και πάντα συμπαραστέκεται στον Μεχμέτ. Η μόνη του αδυναμία είναι ο εθισμός του στη χαρτοπαιξία, με αποτέλεσμα να χρωστάει παντού λεφτά και να δέχεται διάφορες απειλές για τη ζωή του. Ο Ονούρ είναι, όμως, και ο κρυφός έρωτας της αδελφής του Μεχμέτ, Πινάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...