Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

KISMET : Η Λάμια αποφασίζει να συγκρουστεί με την Τζαβιντάν

KISMET και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στον ΑΝΤ1.

Ο Κενάν είναι απολύτως σίγουρος για τον εαυτό του όταν κάνει πρόταση γάμου στη Λάμια. Η αρνητική απάντησή της τον απογοητεύει και αρχίζει να επανεξετάζει τη ζωή του. Η Λάμια έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματά της.

Στο μεταξύ η Τζαβιντάν ξαφνιάζεται από την αρνητική απάντηση της Λάμια και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να επωφεληθεί από την ευκαιρία που της δίνεται. Ο Κενάν, που δεν χάνει την ελπίδα του για τη Λάμια, ζητάει τη βοήθεια της Μακμπουλέ, για να μάθει την πραγματική αιτία της απόφασης αυτής και να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Η Λάμια μαθαίνει πως η Τζαβιντάν έκαψε τα ημερολόγιά της και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και να συγκρουστεί μαζί της. Έτσι γίνεται μια μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Τζεμίλ συνεχίζει τη θεραπεία του. Από τη μια προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή με τη ανάμνηση της Λάμια και από την άλλη βιώνει συγκρουόμενα συναισθήματα.

Όταν μαθαίνει από το Internet πως η Λάμια θα παντρευτεί τον Κενάν, δεν του μένει πια καμιά ελπίδα. Τη στιγμή που ο Τζεμίλ εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια, έρχεται μια μεγάλη έκπληξη. Και φέρνει μαζί της ένα θαύμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...