Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιστρέφουν οι σειρές στο MEGA

Επιστρέφουν από τις 24 Ιανουαρίου με νέες εξελίξεις οι σειρές του MEGA που αγάπησε το κοινό και χάρισαν βραδιές συγκίνησης, αγωνίας, χαράς αλλά και γέλιου.  
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 21:50 η πολυσυζητημένη σειρά «Το Νησί» θα συνεχίσει να καθηλώνει τους τηλεθεατές όπως έκανε με το 55,5% του κοινού (μέσος όρος) που παρακολούθησαν τα πρώτα 9 επεισόδια, δείχνοντάς μας πως τα δύσκολα σιγά σιγά περνούν για τους ήρωες που αρχίζουν να βλέπουν το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.  

Στο επεισόδιο  της σειράς «Το Νησί» της 24ης Ιανουαρίου θα δούμε τον Αντρέα Βανδουλάκη να συγκρούεται με τον πατέρα του για την Άννα, τον Κυρίτση να ξεκινά την πειραματική φαρμακευτική αγωγή στην πρώτη ομάδα εθελοντών ασθενών και το νησί να ετοιμάζεται για φωταγώγηση μετά την επισκευή της ηλεκτρογεννήτριας.


 
Οι «Κούκλες» από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 21:50 θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τις περιπέτειες της ζωής τους αποσπώντας την προσοχή του κοινού που έχει ήδη χαρίσει στη σειρά ποσοστό 21,5%. 

Στις 26 Ιανουαρίου στις «Κούκλες» θα δούμε την Κατερίνα να πείθεται πως πρέπει να δώσει μια ευκαιρία στην «ευτυχισμένη της οικογένεια», την Κορίνα να είναι πανευτυχής και να ζει το όνειρό της, τη Μιμή να ξυπνάει απότομα από την αποκάλυψη ότι ο Γεράσιμος δεν είναι αυτός που φαινόταν και τα περιθώρια μεταξύ Άννας και Γιώργου να στενεύουν…
 
«Η  γενιά των 592€» επανέρχεται πιο δυναμική στις 27 Ιανουαρίου στις 21:50 δίνοντας εκ νέου ραντεβού με το κοινό που παρακολούθησε σε ποσοστό 20,4% τη σειρά έως και τον Δεκέμβριο.     

Στις 27 Ιανουαρίου η «Γενιά των 592€»  ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες: Ο Σταύρος προκαλεί αναστάτωση στο εργοτάξιο που δουλεύει ο Μίρι, η Ιωάννα βρίσκει καινούργια δουλειά αλλά ανακαλύπτει ότι την έχουν προσλάβει από παρεξήγηση και ο Αλέξης, από παρεξήγηση πάλι, θα βρεθεί να δίνει ερωτικές συμβουλές στην Κατερίνα για την νέα της σχέση. 

Τέλος στις 28 Ιανουαρίου στις 21:50 οι κάτοικοι της «Πολυκατοικίας» ξαναχτυπούν. Με ποσοστό που έφτασε σε 23,6% (μέσος όρος) οι παλιοί γνώριμοι της οδού Αλαμάνας επανέρχονται με ξεκαρδιστικά μπερδέματα.

 Στην «Πολυκατοικία» την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο Παντελής αποφασίζει πως ήρθε πια ο καιρός να απαλλαγεί από την κακή επένδυση που είχε κάνει αγοράζοντας το βίντεο κλαμπ της Πολυκατοικίας. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει πωλητήριο με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αλαμάνας. 

Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου MEGA mou… συνέχεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...