Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ο Λάτσιος μιλά για τα λάθη των Καραμεροχαριτάτων...

Για σοβαρά επικοινωνιακά λάθη από την πλευρά του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου κάνει λόγο ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν αποκαλύπτει τί μέλλει γενέσθαι με τα κορυφαία πρόσωπα του Ant1.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει κατ'αρχάς η γνώμη του για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, που τόσο έχει συζητηθεί. «Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να περιοριστεί σε ένα από τα δύο προγράμματα, είτε το Big Brother, είτε το Greek Idol. Είναι προγράμματα διαφορετικού τύπου και νομίζω ότι αυτό δημιούργησε σύγχυση στο κοινό».

Ερωτώμενος για το δίδυμο του πρωινού του Ant1, o κος Λάτσιος είναι κατηγορηματικός. «Έγιναν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη εκ μέρους τους και σταματάω σε αυτό, διότι πιστεύω ότι δουλειά μου δεν είναι να γίνεται δημόσια κριτική στους συνεργάτες μιας εκπομπής. Πάντως έγιναν προσπάθειες βελτίωσης, αλλά δεν καταφέραμε να αναστρέψουμε το κλίμα. Γίνονται συζητήσεις, αλλά όσο υπάρχει εκπομπή στον «αέρα» δεν συζητώ για άλλα σχέδια. Να τελειώσουμε πρώτα και μετά έχουμε χρόνο».

Τι θα γίνει του χρόνου στο Μαρούσι με την περιβόητη ενοποίηση του πρωινού; «Γίνεται μια δημιουργική κουβέντα στο κανάλι για την πρωινή ζώνη, τόσο με την έννοια του πώς μπορεί να διαμορφωθεί, αλλά και για πόσο θα μπορεί να χρηματοδοτείται. Δυστυχώς σε αυτό το στάδιο που μιλάμε δεν έχω κάτι να σας ανακοινώσω. Ωστόσο, για να απαντήσω και στην ερώτησή σας, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Ant1 και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη και τα επόμενα χρόνια».

«Δεν είπαμε ποτέ ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει πρωινή εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου, άρα δεν έχω κάτι να απαντήσω σε αυτό», ήταν η απάντηση που έδωσε σχετικά με το ενδεχόμενο ο Χρήστος Φερεντίνος να παρουσιάσει το πρωινό μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου, για την οποία αναφέρει μάλιστα ότι μπορεί η απόδοση του Daily να μην ήταν αυτή που θα ήθελε το κανάλι, αλλά αυτό δεν ήταν δική της ευθύνη.

Αίσθηση προκάλεσε η άποψή του για το πρωινό του Mega και τον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο αναφέρει ότι είχε κάποιες εντάσεις, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Δεν ρωτήθηκε και προφανώς γι'αυτό και δεν αναφέρεται καθόλου στην πορεία της εκπομπής της πρώην συζύγου του Ελένης Μενεγάκη. Ράδιο Αρβύλα: Τί θα γίνει με την εκπομπή;

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Ράδιο Αρβύλα. Αυτό που κάνουν είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο. Άλλωστε, φαίνεται και από την ποιότητα της παραγωγής και αξίζει εδώ να θυμίσω ότι είναι η μόνη εκπομπή που βγαίνει live από την Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσουν κανονικά λοιπόν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν».

Ο Διευθυντής προγράμματος του Ant1 κάνει λόγο για δύο αντί για τρία μεγάλα shows στο κανάλι του χρόνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το Ελλάδα Εχεις Ταλέντο θα γίνει, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα γίνει στο πρώτο ή το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν. Ένα από τα άλλα δύο θα είναι το Dancing‘Η το x-factor, το οποίο όμως θα εξαρτηθεί καθαρά από το θέμα κόστους. Επιπλέον θα υπάρχουν δύο τηλεοπτικές σειρές σε κάθε κομμάτι της σεζόν.
Πηγή: πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...