Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Mega: ποια είναι η δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει

«Εξίσωση». Έτσι θα λέγεται η σειρά που θα βοηθήσει να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του το Mega. Κάτι σαν τη «Βέρα στο δεξί», τη Ζωή της άλλης και τα Μυστικά της Εδέμ. Το Mega, μετά τους «Βασιλιάδες», ετοιμάζει δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά, την οποία προορίζει για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Μετά το τέλος των γυρισμάτων της «Ζωής της άλλης», ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης θα αναλάβει και πάλι δράση για λογαριασμό της «Εξίσωσης», το σενάριο της οποίας θα υπογράφουν η Άννα Ανδριανού και η Μαρία Γεωργιάδου.
Οι πρώτοι ρόλοι
Το πρωταγωνιστικό καστ δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο της «Βέρας στο δεξί», αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί που έχουν κληθεί για τους πρώτους ρόλους έχουν ήδη συνυπάρξει τηλεοπτικά στο εν λόγω σίριαλ.
Έτσι, από τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι εκείνο του Αλέξανδρου Σταύρου, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει, εφόσον τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό κομμάτι, ενώ η σύζυγος του Μαριάννα Τουμασάτου και η Υρώ Λούπη διεκδικούν τον ίδιο γυναικείο ρόλο.
Η Ελισάβετ Μουτάφη και η Άντα Λιβιτσάνου(φωτό) βρίσκονται κι εκείνες ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητείται να βρεθούν και πάλι στη μικρή οθόνη. Κι επειδή ο ρόλος της κακιάς εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στη «Ζωή της άλλης» υποδύεται την πανούργα Ξένια, έχει ήδη δεχτεί πρόταση να είναι ένα από τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα ιδιωτικό κολέγιο όπου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία δύο αγοριών. Το ένα σπουδάζει ήδη εκεί και το δεύτερο πηγαίνει με υποτροφία. Οι δυο τους δεν είναι τόσο ξένοι όσο αρχικά φαίνεται, καθώς τους ενώνει ένας μύθος.
Παράλληλα εξελίσσονται οι ρόλοι και των υπόλοιπων παιδιών και των καθηγητών. Αν και τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού προγραμμάτιζαν την προβολή της σειράς τον Οκτώβριο, αποφάσισαν να τη μεταθέσουν τελικά τον Ιανουάριο του 2012, αφού είδαν ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μια ακόμη καθημερινή σειρά αξιώσεων.
Έτσι, αυτό το διάστημα οι δημιουργοί βρίσκονται στην ανεύρεση ηθοποιών, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...