Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

To θρυλικό Dallas επιστρέφει!

Larry HagmanNSImage by Dallas Film Society Images via FlickrΕπί δεκατρία χρόνια εκατομμύρια τηλεθεατές καθηλώνονταν μπροστά από τους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τις δολοπλοκίες, τις ίντριγκες και τις έριδες του ράντσου Σάουθφορκ. Σήμερα, περίπου δύο δεκαετίες αφότου έπεσαν οι τίτλοι τέλους, οι Γιούινγκς επιστρέφουν.

Ο Λάρι Χάγκμαν γνωστός μέσα από τον ρόλο του κακού Τζέι Αρ, και ο Πάτρικ Ντάφι, ο οποίος υποδυόταν τον μικρότερο αδερφό του, Μπόμπι, θα επανενωθούν μέσα από τη νέα σειρά «Ντάλας» που προετοιμάζεται για λογαριασμό αμερικανικού συνδρομητικού καναλιού.

Στο πλευρό τους θα είναι και η Λίντα Γκρέι που επιστρέφει στον ρόλο της Σου Ελεν, της νευρωτικής πρώην συζύγου του Τζέι Αρ.

Παρά το γεγονός ότι ο Λάρι Χάγκμαν είναι πλέον 79 ετών, ο Πάτρικ Ντάφι 62 και η Λίντα Γκρέι 70, όπως θα αντιληφθούν σύντομα οι τηλεθεατές του sequel της θρυλικής σαπουνόπερας, το πέρασμα του χρόνου δεν κατάφερε να απαλύνει τη σκληρή κόντρα ανάμεσα στους χαρακτήρες που υποδύονται.

Αντιθέτως, φαίνεται ότι έχει περάσει και στη νεότερη γενιά Γιούινγκς, δηλαδή, τον γιο του Τζέι Αρ, Τζον Ρος, και τον ξάδερφό του, Κρίστοφερ. Το βασικό ενδιαφέρον της πλοκής θα μετατοπιστεί έτσι ανάμεσα στους δύο νέους άντρες, οι οποίοι -πιστοί στις παραδόσεις της οικογένειας- θα μπλεχτούν σε ερωτικά τρίγωνα και δολοπλοκίες.

Η νέα σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια που θα προβληθούν από το συνδρομητικό κανάλι ΤΝΤ και έχουν την «έγκριση» του Λάρι Χάγκμαν, ο οποίος είχε δηλώσει κατ' επανάληψη στο παρελθόν ότι δεν θα συμμετείχε ξανά σε σειρά «Ντάλας» αν το σενάριο δεν ήταν του γούστου του.

Η απόφαση για τη δημιουργία του sequel λήφθηκε μετά την προβολή ενός πιλοτικού επεισοδίου, η ανταπόκριση στο οποίο ήταν εξαιρετικά μεγάλη.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...