Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Σειρήνες στη Στεριά» στο στούντιο του Star

Γυρίσματα έγιναν στο στούντιο του Star. Είναι για την καινούρια ταινία του Νίκου Περράκη «Σειρήνες στη Στεριά». Συναντάμε εφτά χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας με τίτλο «Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του σκηνοθέτη – σεναριογράφου, θα «υποδυθούν» τους εαυτούς τους, όπως εμφανίζονται στο στούντιο της καθημερινής εκπομπής τους «Φώτης Μαρία Live». Καλεσμένος τους ένας νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για τα εικαστικά του δήμου και η «σύζυγός του» γνωστή τηλεπερσόνα. Τους ρόλους υποδύονται αντίστοιχα ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Ράσμι Σούκουλη. Το νυφικό, με το οποίο εμφανίζεται η ηθοποιός, είναι του Βασίλειου Κωστέτσου.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει εμφανιστεί στην ταινία του Ν. Περράκη «Θηλυκή Εταιρία», όπου υποδυόταν μια τραγουδίστρια σε νυχτομάγαζο και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στην ίδια ταινία, παρουσιαζόταν ως εκφωνητής δελτίου ειδήσεων.

Η Μαρία έχει εμφανιστεί στην ταινία του ίδιου σκηνοθέτη «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι», που έκανε τη δημοσιογράφο.

Ο Φώτης έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καβάφης», όπου υποδυόταν τον αδελφό του αλεξανδρινού ποιητή, Θεόδωρο Καβάφη.
Στο Star έγινε και ένα ακόμα γύρισμα στο Edit, όπου η Ράσμι «ψάχνει» στο αρχείο να βρει τη φωτογραφία ενός παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...