Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Πρεμιέρα ώσπου να πει κανείς …Κύμινα!»

Πρεμιέρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου για τη νέα σεζόν της εκπομπής «Στον τόπο που γεννήθηκα…».
«Ποδαρικό» θα κάνει το χωριό Κύμινα. Η ομάδα της εκπομπής της 4Ε συνεχίζει να επισκέπτεται τους τόπους της ελληνικής γης. Το καλοκαίρι βρέθηκε σε τόπους ορεινούς, παραθαλάσσιους, νησιωτικούς ενώ ήδη η αγάπη του κόσμου έχει ως αποτέλεσμα να προστίθενται συνεχώς μέρη που θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εκπομπή έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπου προβάλλεται δορυφορικά και μέσω ίντερνετ.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και έτσι την επόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η ομάδα της εκπομπής θα βρεθεί στη Γερακαρού για τα γυρίσματα.

Μεγάλη πρεμιέρα στις 18 του μήνα (πάντα Κυριακή στις 12)! Τα Κύμινα έρχονται στις μικρές σας οθόνες. Ώσπου να «πείτε» λοιπόν Κύμινα ξεκινά η νέα σεζόν με την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» να σας υπόσχεται εκπομπές που θα σας … «καθηλώσουν». Άλλωστε βρίσκονται στα «σκαριά» πολλές εκπλήξεις για το φετινό χειμώνα. Μείνετε ενήμεροι…

Τα Κύμινα του δήμου Δέλτα
Η εκπομπή της 4Ε συνεχίζει την περιπλάνησή της στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου και σας παρουσιάζει έναν ακόμη ξεχωριστό τόπο τα Κύμινα του δήμου Δέλτα.

O κ. Γρηγόρης μας «πάει»…βαρκάδα στα ανοιχτά του Θερμαϊκού όπου μαθαίνουμε για τις μυδοκαλλιέργειες. Η κ. Χριστίνα αναλαμβάνει να μας μαγειρέψει σε παραδοσιακό φούρνο με τις….φίλες τις τις «πουστρίμες»!

Το σπίτι του παλιού λυκειάρχη, ένα «μουσείο» αναμνήσεων και αντικειμένων μας … «μεταφέρει» στα Κύμινα των αρχών του 1900!

Μαθαίνουμε δύο από τα έθιμα του τόπου τον «Ντούντουλο» και τη «Σειρά», ενώ οι χοροί και τα φαγητά του τόπου «απλώνονται» μπροστά στα μάτια σας στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Τα Κύμινα Θεσσαλονίκης όπως δεν τα έχετε δει ποτέ ξανά, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 12 ΜΟΝΟ από την 4Ε και την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» -ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

«Στον τόπο που γεννήθηκα…» το χωριό ξανά στο επίκεντρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...