Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Με Νικολέττα Ράλλη μπροστά και Μαρία Γιαχνάκη στο τιμόνι το μεσημεριανό του STAR !

Για τη νέα σεζόν, νέο πρόσωπο, νέα εκπομπή στο Star.

Η 28χρονη Νικολέττα Ράλλη, υπέγραψε με το Star συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια 1 + 2, που ισχύει από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2011. Η Νικολέττα θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή από τις 13:30 – 15:45.

Πολλά ρεπορτάζ, πολλές ενότητες με επίκεντρο τους νέους ανθρώπους και κυρίως το νεανικό, γυναικείο κοινό. Αλλά και η πολιτική, από την άλλη της πλευρά : με τους πολιτικούς να πρωταγωνιστούν σε... διασκεδαστικές και ίσως ατυχείς στιγμές τους.

Η καλλιτεχνική ζωή του τόπου, με τις δραστηριότητες, τις παραξενιές αλλά και τις...γκάφες των εγχώριων celebrities. Στα θέματα, που ενδιαφέρουν την εκπομπή, θα είναι και νέα από τον διεθνή χώρο της show biz. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ένα διάλειμμα για να κάνουμε ανάλαφρο το μεσημέρι με μια ανάσα χιούμορ, χαμόγελου, νεανικής διάθεσης, είναι απαραίτητη.

Αρχισυντάκτης η έμπειρη δημοσιογράφος του Star, με 19χρονη θητεία στον χώρο, Μαρία Γιαχνάκη. Επιτελείο δημοσιογράφων του Star, στηρίζει την παραγωγή.

Σκηνοθέτης, ο Σάκης Σιάρκος. Διευθυντής παραγωγής, ο Δημήτρης Φίλης.

Προς το παρόν ο τίτλος είναι άγνωστος αλλά οι... υποψηφιότητες είναι πάνω κάτω εκατό!
Για τα ονόματα των νέων συνεργατών, που θα πλαισιώνουν και θα σχολιάζουν με τη Νικολέττα Ράλλη οι υποψηφιότητες πολλές. Για την ώρα δεν έχει υπογράψει κάποιος, συζητήσεις πολλές με πολλούς...

Η εκπομπή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου εφόσον ετοιμαστούν και τα σκηνικά. Η Νικολέττα άρχισε ήδη τις εντατικές πρόβες. Ευτυχώς της αρέσουν όλα τα σπορ. Είναι καλή κολυμβήτρια και ξέρει να κολυμπάει και στα βαθιά. Ξέρει να τα βάζει και με σκληρά υλικά μια και είναι φοιτήτρια Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σπαλιάρας, Ράλλη, Παπούλιας στο μεσημεριανό του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...