Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

MEGA: Nέα πολυβραβευμένη ξένη σειρά «BREAKING BAD»

Μετά το «DAMAGES», άλλη μία πολυβραβευμένη ξένη σειρά έρχεται στο MEGA!

Η νέα σειρά «BREAKING BAD», έχει κερδίσει 4 ΕΜΜΥ και έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Πρόκειται για μία δραματική σειρά, που συνδυάζει μοναδικά, στοιχεία της περιπέτειας, του δράματος, του μαύρου χιούμορ και της δράσης και φέρει την υπογραφή του δημιουργού των "Χ-Files", Βινς Γκίλιγκαν.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μπράιαν Κράνστον πήρε το βραβείο ΕΜΥ καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά, με τρεις συνεχόμενες νίκες: το 2008, 2009 και το 2010. Ενώ, ο 'Ααρον Πολ απέσπασε το ΕΜΜΥ δεύτερου ρόλου, το 2010.

Η σειρά ήταν επίσης υποψήφια για ΕΜΜΥ: σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, καλύτερης δραματικής σειράς και ήχου.

Το «BREAKING BAD», περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), χαμηλόμισθο καθηγητή χημείας, ιδιοφυία στον τομέα του και με πολλά οικογενειακά προβλήματα. Ο 17χρονος γιός του Γουόλτερ Τζούνιορ πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Ωστόσο, όταν, από ένα τυχαίο γεγονός, ο Γουάιτ μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων, τα πάντα ανατρέπονται. Αρχίζει να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και αποφασίζει να στραφεί στο έγκλημα με σκοπό να εξασφαλίσει, το οικονομικό μέλλον της οικογένειάς του, χωρίς όμως να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτσι, με την βοήθεια του πρώην μαθητή του, Τζέσε Πίνκμαν ('Ααρον Πολ), παράγουν και πωλούν μεθαμφεταμίνη, μπλέκοντας με τον υπόκοσμο. Ο Γουάιτ ζει πλέον, διπλή ζωή, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Ο κόσμος των ναρκωτικών, όμως, δεν αστειεύεται. Και σύντομα ξεκινάει μία ανεξέλεγκτη σύγκρουση με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 00:30 και θα απολαύσουμε τους πρώτους δύο κύκλους. Η πρώτος κύκλος αποτελείται από 7 επεισόδια και ο δεύτερος από 13.

Παίζουν: Μπράιαν Κράνστον (Γουόλτερ Γουάιτ), 'Ααρον Πολ (Τζέσε Πίνκμαν), 'Αννα Γκαν (Σκάιλερ Γουάιτ), Ντιν Νόρις (Χανκ Σρέιντερ), Μπέτσι Μπραντ (Μαρί Σρέιντερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο (Γκουστάβο Φρινγκ).
www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...