Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

O Γολγοθάς και το ξέσπασμα της Ορθούλας


Η Ορθούλα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων και μέχρι τότε αυτή η αναμονή τη σκοτώνει. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία της και ξεσπά δηλώνοντας: «Φοβάμαι, θέλω να ζήσω όπως ζω μέχρι σήμερα».

Συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απροσδόκητη περιπέτεια που είχε με την υγεία της! Ο λόγος για την Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία την προηγούμενη Τετάρτη ξαφνικά και αναπάντεχα, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την καθημερινή της γυμναστική, ένιωσε ένα έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια, τρέμουλο στο δεξί της πόδι, ενώ ακολούθησε και μούδιασμα στο κεφάλι. Ο πατέρας της, τρομοκρατημένος, την οδήγησε με το αυτοκίνητό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε σειρά εξετάσεων.

Τώρα η ξανθιά παρουσιάστρια ζει τη μεγαλύτερη αγωνία της ζωής της, αφού περιμένει πώς και πώς τα αποτελέσματα, τα οποία θα βγουν σε μία - δύο ημέρες. Η Ορθούλα έχει χάσει τον ύπνο της και αισθάνεται ψυχολογικά καταβεβλημένη μόνο και μόνο από τη σκέψη μήπως και της συμβεί μία δεύτερη κρίση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...