Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ...EURO ΜΕ ΤΟ MEGA!



Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012. Η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Κροατία, για να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου, στην κρίσιμη «μάχη» που θα μεταδώσει το MEGA, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου:
  • Στις 21:45, ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ, σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλοςκαι ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

  • Στις 00:15, το άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς, ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ, σε περιγραφή του Περικλή Στέλλα από την Κωνσταντινούπολη. 

  • Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, η εκπομπή θα μεταδώσει απευθείας το «τρίτο ημίχρονο», με δηλώσεις του Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και με ειδική ανάλυση των κρίσιμων φάσεων του ματς.
 Προσκεκλημένος στην εκπομπή είναι ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ και της Εθνικής ομάδας Μιχάλης Σηφάκης. Eπίσης στην εκπομπή θα μεταδοθούν εκτενή στιγμιότυπα από το άλλο ματς του ομίλου της Ελλάδας, ΛΕΤΟΝΙΑ – ΜΑΛΤΑ, αλλά και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς για τα προκριματικά του Euro 2012. Παρασκευή βράδυ, η Εθνική πάει ...Euro μόνο με το MEGA.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...