Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Καναλάρχισσα η Μαντόνα με 100 εκατομμύρια !

MadonnaCover of Madonna
Να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της καλωδιακής τηλεόρασης επιδιώκει η θυγατρική εταιρεία της Google, η ιστοσελίδα YouTube. Το συγκεκριμένο σάιτ, που ήδη διαθέτει τηλεοπτικά κανάλια, ανακοίνωσε τη δημιουργία δεκάδων πρωτότυπων προγραμμάτων με την υπόσχεση ότι θα αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο και θα μυήσει τους χρήστες σε μια νέα ιντερνετική τηλεοπτική εποχή.
Εχει διαθέσει λοιπόν περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή αποκλειστικού τηλεοπτικού προγράμματος για τα κανάλια της, τα οποία θα είναι υψηλού επιπέδου, με σίριαλ, ντοκιμαντέρ αλλά και ριάλιτι.
Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα τη μικρής και μεγάλης οθόνης και αστέρια του αθλητισμού και της μουσικής σκηνής που έχουν συμφωνήσει να κάνουν τα δικά τους κανάλια στο YouTube, είναι και η Μαντόνα. Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να μην αποκτήσει το δικό της κανάλι η βασίλισσα της ποπ; Μετά την κατάκτηση της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας η τραγουδίστρια είπε να κατακτήσει και την τηλεοπτική. Ετσι ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της κανάλι στη δημοφιλή ιστοσελίδα YouTube και θα είναι χορευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...