Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

« Με Λένε Βαγγέλη» λέει ο Βασ. Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποδύεται το πιο εναλλακτικό ρεμάλι της μικρής οθόνης στην νέα ανατρεπτική κωμωδία του Mega με τίτλο « Με Λένε Βαγγέλη» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 22:00.

Ο Βαγγέλης είναι αυτός που αποκαλούν «ρεμάλι», «παλιοτόμαρο», «χαμένο κορμί». Ένας άεργος, που περνάει τη ζωή του εις βάρος των άλλων, κάνοντας μικροκλοπές και πίνοντας μπύρες.

Ξαφνικά, το ρεμάλι αυτό κερδίζει 100.000 ευρώ σ’ ένα ξυστό λαχείο και νομίζει ότι έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Όμως, μια σειρά παράδοξων εξελίξεων τον κάνουν να συνειδητοποιήσει την ύπαρξη του κάρμα, του νόμου της δράσης και της αντίδρασης, που όταν κάνεις το καλό, αυτό θα επιστρέψει σε εσένα. Αποφασίζει, λοιπόν, να επανορθώσει για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν κάνοντας μόνο καλές πράξεις.

Κάθε επεισόδιο είναι και μια καλή πράξη από τη λίστα του Βαγγέλη. Βοηθοί του είναι ο απολαυστικά αφελής αδερφός του Μπίλυ και η Νατάσα, η όμορφη Σέρβα καμαριέρα του ξενοδοχείου που μένει. Ο δρόμος για το καλό κάρμα του Βαγγέλη είναι μακρύς και γεμάτος από "παγίδες που στήνει η πρώην γυναίκα του, Ζήνα", για να του πάρει τα λεφτά.

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στη γνωστή Αμερικάνικη επιτυχία "My Name is Earl".

Λίγα λόγια για τους χαρακτήρες της σειράς:

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ο Βαγγέλης, ο τύπος που ακολουθούσε ανέκαθεν ένα «χαλαρό» τρόπο ζωής που πάντα τον οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στη φυλακή. Αυτά, όμως, πριν ανακαλύψει το κάρμα. Ο Βαγγέλης, που τελικά γνωρίζουμε εμείς, ξέρει ποιο είναι το σωστό και προσπαθεί να το εφαρμόσει σε οτιδήποτε κάνει στη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι αποκτά χρήματα και νέα αντίληψη, δεν αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά του. Οδηγεί το ίδιο παλιοάμαξο, μένει σε ένα άθλιο ξενοδοχείο και συχνάζει στο ίδιο φτηνό μπαρ που σύχναζε και πριν. Είναι ένας απλός άνθρωπος και έτσι αντιμετωπίζει τα πάντα. Ακόμα και το κάρμα.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι ο Μπίλυ, ο μικρός αδερφός του Βαγγέλη. Είναι καλόψυχος και λίγο αφελής, γι’ αυτό και μερικές φορές τον περνάνε για χαζό. Αν και δεν πολυκαταλαβαίνει τι σημαίνει κάρμα και γιατί πρέπει να το υπολογίζουν τόσο πολύ, σέβεται την επιλογή του αδελφού του που τον θεωρεί αρχηγό και τον ακολουθεί πρόθυμα σχεδόν σε κάθε περιπέτεια.

Η Κλέλια Ρένεση υποδύεται την Ζήνα, την πρώην σύζυγο του Βαγγέλη. Είναι άπληστη, οξύθυμη, απρόβλεπτη και της αρέσει να ελέγχει όλο τον κόσμο. Η στροφή του Βαγγέλη στο κάρμα την αφήνει παγερά αδιάφορη. Αν και δεν είναι το καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά της, τα αγαπάει πάρα πολύ και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τα φροντίσει.

Η Άννα Δημιτρίεβιτς είναι η Άννα, όμορφη καμαριέρα από τη Σερβία που δουλεύει στο ξενοδοχείο που μένει ο Βαγγέλης με τον Μπίλυ. Πολλές φορές φαίνεται σκληρή, καθώς η ελλιπής γνώση της γλώσσας την κάνει να μιλάει πιο ξεκάθαρα και ειλικρινά από οποιονδήποτε άλλο. Εκτιμά ιδιαίτερα την απόφαση του Βαγγέλη να κάνει καλές πράξεις γι’ αυτό και συχνά λαμβάνει ενεργό δράση στις περιπέτειές του.

Ο Μιχάλης Αφολαγιάν υποδύεται τον Θανάση ή αλλιώς Αφάνα. Ζει απλά και χωρίς πολύπλοκες θεωρίες και άγχη. Δεν του αρέσει να μπλέκεται πουθενά και ο μόνος λόγος που το κάνει είναι όταν τον πιέζει η Ζήνα. Αν και υπήρξε ο τρίτος άνθρωπος στο γάμο του Βαγγέλη με τη Ζήνα, ο Θανάσης και ο Βαγγέλης είναι φίλοι.

Λίγα λόγια για το πρώτο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Ο Βαγγέλης κερδίζει 100.000 ευρώ σε ξυστό λαχείο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος του, καθώς επιτόπου τον χτυπά ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει το λαχείο μέσα από τα χέρια του. Στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει, η γυναίκα του, η Ζήνα, του αποκαλύπτει πως τον παρατάει για τον Θανάση, τον μπάρμαν. Εκεί, παρακολουθώντας τηλεόραση, συνειδητοποιεί ότι τίποτα καλό δεν του συμβαίνει επειδή δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα καλό. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει. Φτιάχνει μια λίστα με ότι κακό έχει προκαλέσει και ορκίζεται να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Πρώτος στη λίστα του είναι ο Μήτσος. Ένας συμμαθητής του από το δημοτικό που του είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Βαγγέλης), Μάκης Παπαδημητρίου (Μπίλυ), Κλέλια Ρένεση (Ζήνα), Άννα Δημιτρίεβιτς (Νατάσσα), Μιχάλης Αφολαγιάν (Θανάσης)

Έκτακτη εμφάνιση: Μάνος Κανναβός (Μήτσος), Αντώνης Αντωνίου (Σταύρος, πατέρας Ζήνας), Περικλής Αλμπάνης (πατέρας Μήτσου), Γιολάντα Μπαλαούρα (Αλέκα), Στράτος Τρογκάνης (Σάκης)

Φιλική συμμετοχή: Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Κουρκούλης

Διασκευή σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions

Πρεμιέρα: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 22:00 στο Mega

www.megatv.com/melenevaggeli www.facebook.com/melenevaggeli www.twitter.com/melenevaggeli
 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...