Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Πίσω στο Σπίτι» - Το επεισόδιο της εβδομάδας

Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη  συνέχεια της κωμικής σειράς του Mega, με τίτλο «Πίσω στο Σπίτι», που μεταδίδεται ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ στις 10.15 μ.μ.

Πρόσφατα συνταξιοδοτημένοι για να μην τους προλάβουν τα νέα μέτρα, η Κατερίνα και ο Ηλίας ανυπομονούν να κάνουν το μεγάλο ταξίδι που χρόνια ονειρεύονταν. Η ζωή τους, όμως, αναστατώνεται: Tα τρία τους παιδιά, ο Δημήτρης, η Αλεξάνδρα και o Κωστής, επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι μαζί με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης. Εκεί περιμένουν από τους γονείς τους να βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων τους.

Η βοήθεια, όμως, έρχεται από το εξωτερικό με τη μορφή της Άντζελας, της ελληνογερμανίδας φίλης του μικρότερου γιου, που δανείζει χρήματα στην οικογένεια και στη συνέχεια μετακομίζει μαζί τους για να τους ελέγχει ώστε να είναι σίγουρη ότι θα την εξοφλήσουν. Μήπως κάτι θυμίζουν τελικά όλα αυτά;

Μια συνηθισμένη ελληνική οικογένεια σε κρίση (κυριολεκτικά)… με τις σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης να κάνουν πλέον τη ζωή της άνω κάτω. Η κωμική εκδοχή της πραγματικότητας, που ζούμε, μέσα από τις περιπέτειες μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας.

Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε.

Λίγα λόγια για τους χαρακτήρες της σειράς:

Η Μαρία Καβογιάννη είναι η Κατερίνα. Όνειρό της είναι τα ταξίδια. Έχει άλμπουμ με φωτογραφίες από πρωτεύουσες και χαρακτηριστικές τοποθεσίες εξωτικών προορισμών - ακόμα και από την προσελήνωση! Μυστικό της από το παρελθόν αποτελεί το γκρουπάκι που τραγουδούσε στο σχολείο.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδύεται τον Ηλία, σύζυγο της Κατερίνας. Έχει συνταξιοδοτηθεί πρόωρα από την πυροσβεστική και πιστεύει ότι είναι ένας ήρωας που έχει σώσει πολύ κόσμο από φωτιές. Στην πραγματικότητα, όμως, ο ηρωισμός του αφορούσε στο να κατεβάζει γάτες από δέντρα και να απεγκλωβίζει ηλικιωμένους από ασανσέρ.

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ο Δημήτρης, ο μεγάλος γιος της Κατερίνας και του Ηλία. Μικρός θαύμαζε τον ήρωα -όπως νόμιζε- πατέρα του. Πιστεύει ότι ο άντρας είναι ο αρχηγός του σπιτιού. Με την ανεργία, όμως, δεν μπορεί να το υποστηρίξει…

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι ο Κωστής, ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Είναι ανέμελος και "αιώνιος φοιτητής". Του αρέσουν τα σπορ ενώ αγαπημένος του ήρωας είναι ο Sport Billy.

Η Τζένη Θεωνά υποδύεται την Άντζελα. Είναι η ελληνογερμανίδα πλούσια φίλη του Κωστή. Αναλαμβάνει να σώσει την οικογένεια από τα δεινά που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, με το αζημίωτο όμως. Επιβάλλει τους όρους της και ελέγχει την κατάσταση μέχρι να την ξεπληρώσουν.

Η Νίκη Αναστασίου υποδύεται την Αλεξάνδρα, τη μοναχοκόρη της οικογένειας και το "κορίτσι του μπαμπά". Καλομαθημένη, ρομαντική, πιστεύει ότι κάποτε θα γίνει διάσημη φωτογράφος.

H Άννα Μενενάκου είναι η Άννα, η σύζυγος του Δημήτρη. Γεννήθηκε στα Χανιά, από εύπορη οικογένεια. Θα ήθελε να ήταν αριστοκρατικής καταγωγής αλλά δεν… Είναι αμετανόητη fashion victim και δεν πτοείται από τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της.

Η Ζώγια Σεβαστιανού υποδύεται τη Λουκία. Επιστρέφει στην οικογένεια ως οικιακή βοηθός μια και η σύνταξή της δεν της φτάνει για να ζήσει. Είναι καπάτσα και έχει εμμονή με την τεχνολογία για να βλέπει ταινίες, να μιλάει με την κόρη της στο Λονδίνο και να βρει τον επόμενο άντρα της ζωής της.

 Ο Χρήστος Σπανός είναι ο Περικλής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Αλεξάνδρας. Ευφάνταστος επιχειρηματίας, λόγω των άστοχων κινήσεών του καταστρέφεται οικονομικά. Παθολογικά ζηλιάρης, λατρεύει τη σύζυγό του και στρατοπεδεύει σε ένα τροχόσπιτο έξω από το σπίτι της οικογένειάς της προκειμένου να είναι κοντά της.

Η Ιωάννα Αγορίδου είναι η μικρή Αριάδνη, η κόρη του Δημήτρη και της Άννας. Γλυκιά, έξυπνη και όμορφη, έχει ως πρότυπο τη μαμά της, ενώ παράλληλα λατρεύει τον μπαμπά της.
 
Ο Πάνος Νικολακόπουλος είναι ο μικρός Λιάκος, ο γιος της Αλεξάνδρας και του Περικλή. Φανατικός με το internet και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια κάνει τα πάντα για να ξανασμίξει η μαμά του με τον μπαμπά του.

Επεισόδιο 34

 Το τραγούδι του Κωστή έρχεται πρώτο, θα πάει Eurovision αλλά η οικογένεια δεν χαίρεται για πολύ γιατί ο Λαδόπουλος  επιστρέφει σπίτι. 'Εχει διαβάσει  το βιβλίο του Ηλία και όλοι φοβούνται την αντίδρασή του. Τους λέει επίσης ότι το σπίτι είναι καλωδιωμένο  από την πρώην γυναίκα του η οποία είναι η γνωστή δημοσιογράφος - η οποία τα ξέρει όλα. Οι Ακίνδυνοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.  Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι πάνω στην κρίσιμη ώρα. Η οικογένεια αποφασίζει να μην εγκαταλείψει τη μάχη να αγωνιστεί και κάνουν κατάληψη στο σπίτι τους. Η 'Αντζελα ομολογεί στον Κωστή ότι δεν πήγε στον δικηγόρο να υπογράψει για το διαζύγιό της. Η 'Αννα ζητάει από τον Δημήτρη να χωρίσουν γιατί είναι ερωτευμένη με τον Μανώλη. Ο Λαδόπουλος ζητάει από την Κατερίνα και τον Ηλία να μην πουν ότι το βιβλίο είναι το ημερολόγιό του και για αντάλλαγμα θα τους δώσει το σπίτι πίσω. Η δημοσιογράφος τους προτείνει πολλά χρήματα αλλά το σπίτι θα το κρατήσει εκείνη. Η Κατερίνα και ο Ηλίας βρίσκονται σε δίλημμα...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη (Κατερίνα), Θοδωρής Αθερίδης (Ηλίας), Αποστόλης Τότσικας (Δημήτρης), Θανάσης Τσαλταμπάσης (Κωστής), Τζένη Θεωνά ('Αντζελα), Νίκη Αναστασίου (Αλεξάνδρα), 'Αννα Μενενάκου ('Αννα), Χρήστος Σπανός (Περικλής), Τζένη Μπότση (Ράνια), Λευτέρης Ελευθερίου (Μανόλης), Γιώργος Χριστοδούλου (Θόδωρος Λαδόπουλος, πρώην υπουργός), Ιωάννα Αγορίδου (Αριάδνη), Πάνος Νικολακόπουλος (Λιάκος).
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα
Εκτέλεση παραγωγής: On-Noir Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...