Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

To ΛΑΟΣ, η Αριστερά και ο Λουκάς Παπαδήμος στους «Πρωταγωνιστές»

Τα παρασκήνια της συγκρότησης της κυβέρνησης Παπαδήμου και ειδικότερα τα σενάρια που οδήγησαν στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ, εξετάζουν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 23:40, στο MEGA.

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μιλούν:

Η Άννα Διαμαντοπούλου, υπουργός Παιδείας δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οποία εξηγεί γιατί δεν θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον Απόστολο Κακλαμάνη ή τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Ο Μάκης Βορίδης, υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο οποίος δηλώνει ότι τα τελευταία χρόνια έχει αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις που υποστήριζε τη δεκαετία του ’80 και κυρίως δηλώνει πλέον αντίθετος σε κάθε μορφή βίας.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος αποκαλύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου ποτέ δεν πρότεινε στην Δημοκρατική Αριστερά και τον Φώτη Κουβέλη να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

Οι «Πρωταγωνιστές» θα προβάλουν, επίσης, αποσπάσματα από μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Λουκάς Παπαδήμος στον Σταύρο Θεοδωράκη στις 9 Μαΐου του 2002, τότε που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Φρανκφούρτη. Ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος θα μετακόμιζε στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στις 23:40 στο MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...