Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

O Παναγιώτης Τσακαλάκος το νέο Greek Idol με 49,5% στις γυναίκες !

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ολοκληρώθηκε με έναν εντυπωσιακό τελικό που είχε τα πάντα: Λαμπερούς προσκεκλημένους, εκπλήξεις, μουσική, χορό, πάθος, ένταση και φυσικά την πιο δυνατή δυάδα φιναλίστ σε talent show τα τελευταία χρόνια.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Μαλού Κυριακοπούλου και του Παναγιώτη Τσακαλάκου ήταν σκληρή παρά την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους, και το αποτέλεσμα άλλαξε πολλές φορές μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Στο τέλος όμως, επικράτησε ο Παναγιώτης, με ποσοστό 53,8% έναντι 46,2% της Μαλού. Το νέο Greek Idol υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal Music, από την οποία και θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι Πολύ μου Πάει με το οποίο ο Παναγιώτης έκλεισε τη βραδιά και που μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν από τις ιστοσελίδες www.greekidol.tv και www.facebook.com/niveagreece.

Ο τελικός του Σαββάτου περιελάμβανε εμφανίσεις της τελικής δεκάδας του Greek Idol καθώς και μία πλειάδα μουσικών προσκεκλημένων που καθήλωσαν το κοινό, με προεξάρχοντα τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ερμήνευσε πέντε τραγούδια, μεταξύ των οποίων και ένα ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή. Ο Αντώνης Βαρδής τραγούδησε και με τους δύο φιναλίστ αλλά και με ολόκληρη την τελική δεκάδα. Στη σκηνή του Greek Idol ανέβηκαν επίσης οι ΜΕΛΙSSES αλλά και η περσινή νικήτρια, Βαλάντω Τρύφωνος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η βραδιά του τελικού κέρδισε το κοινό, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 38,6% στα κοινά 15-44. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυναικείο κοινό 15-34 ετών, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 49,5%.

Επίσης, σε όλη τη διάρκεια των live shows, τα hashtags #GreekIdol και #GreekIdol2 αθροιστικά ήταν σταθερά στη δεκάδα των πιο συζητημένων θεμάτων στο Twitter κάθε εβδομάδα, όπως προκύπτει από στοιχεία του www.trending.gr και του www.twitmunin.com/h/el/

Για να ξαναζήσετε στιγμές του τελικού, επισκεφθείτε τη σελίδα www.greekidol.tv
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...