Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Diary Of Facebook

Robert Scoble (left) and Mark Zuckerberg (righ...Image via WikipediaΔείτε αποκλειστικά στο MTV το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για το πως λειτουργεί ένα από τα πιο επιτυχημένα Social Networking Sites στον κόσμο!

Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30 μόνο στο MTV

Τι ικανότητες πρέπει να έχει κανείς για να διοικεί ένα social-networking site το οποίο έχει προκαλέσει εθισμό σε πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες? Ποιοι είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά όχι μόνο για να λειτουργεί η σελίδα του Facebook αλλά και να είναι διαρκώς καινοτόμα και διαφορετική?

Το ντοκιμαντέρ του MTV «Diary of Facebook» διεισδύει στα άδυτα των κεντρικών γραφείων της επιχείρησης στο Palo Alto της California και ξεδιπλώνει την ιστορία του τι πραγματικά συμβαίνει… μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε, αλλά θα δείτε ότι τελικά δεν είχατε ιδέα!

Η μισάωρη εκπομπή δείχνει τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, να δίνει τη δική του προσέγγιση στην κουλτούρα και την πρόοδο της εταιρίας, τον τεχνικό διευθυντή Pedram και τον εργαζόμενο του τμήματος marketing, Erin, να δουλεύουν συνεχώς προς την τελειοποίηση νέων εφαρμογών και να προσπαθούν να «ενώσουν» τις ζωές των ανθρώπων που επηρεάζονται από αυτό το site.

Για πρώτη φορά στα χρονικά η κάμερα του MTV παίρνει αποκλειστικά πλάνα από το φημισμένο «hack-a-thon», το 24ωρο event του Facebook όπου οι εργαζόμενοι αφήνουν στην άκρη τις αρμοδιότητες της δουλειάς και ασχολούνται με high tech projects που ποτέ δεν προλάβαιναν να κάνουν. Εκεί θα δούμε τον Pedram όχι μόνο να είναι ευρηματικός κάτω από πίεση αλλά να παραμένει αποτελεσματικός ακόμα και μετά από ένα ολονύκτιο work session.

Από την άλλη μεριά ο Erin, η κινητήριος δύναμη πίσω από το Stories.Facebook.com, προσπαθεί να αναδείξει κάποιες συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook, όπως εκείνη της γυναίκας που ψάχνει να βρει τους χαμένους συγγενείς της και του άντρα που έχει πληγεί από θανατηφόρα ασθένεια αλλά παρ’όλα αυτά βρίσκει τη δύναμη να επικοινωνεί με τον κόσμο γύρω του.

Στο τέλος του ντοκιμαντέρ οι τηλεθεατές έχουν πλήρη εικόνα για την προσωπικότητα και την καθημερινή ζωή των εργαζομένων μιας από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις όλου του κόσμου.  Συντονιστείτε την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30 μόνο στο MTV!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...