Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

3 φίλοι – 3 κόμματα

Τι συμβαίνει όταν τρεις φίλοι αποφασίζουν να κατέβουν στις εκλογές, ο καθένας με διαφορετικό κόμμα; Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και ο αρθρογράφος της εφημερίδας Τα Νέα Θανάσης Χειμωνάς, συζητούν με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόφαση τους να κατέβουν στις εκλογές. «Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 23.00, στο MEGA.

Η συνάντηση των τριών φίλων γίνεται σε ένα παλιό βυρσοδεψείο στον Βοτανικό. Ο Τατσόπουλος «ομολογεί» ότι μόνος του πήρε τηλέφωνο στο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να είναι υποψήφιος. Ο Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς ενθυμούμενος μια παλιά – προ δεκαετίας – συνάντησή τους και ο Χειμωνάς εξηγεί πως «παρέκαμψε» τα αριστερά «εικονίσματα» που είχε στο σπίτι του και αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση, βέβαια, δεν σταματά στην πολιτική, αλλά επεκτείνεται και στον κινηματογράφο, τον τζόγο, τον Χατζιδάκι, τον Μίμη Ανδρουλάκη, τις γυναίκες, τους «Ελληναράδες», τους «Αγανακτισμένους», τα γιαούρτια.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών. Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών.

Στην εκπομπή μιλούν, επίσης, η πανεπιστημιακός Μαρία Ρεπούση, υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Πειραιώς και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 23.00 στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...