Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Είναι αυτή η αντικαταστάτρια της Έλενας Παπαβασιλείου στο "Μες στην καλή χαρά";

Όμορφη με τηλεοπτική εμπειρία και καταπληκτική φωνή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η...πρώτη επιλαχούσα για τον καναπέ του "Μες στην καλή χαρά"...

Ο λόγος για την Φαίη Βώκου! Το κορίτσι με τα καταγάλανα μάτια που είχαμε γνωρίσει το 1997 στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή "Μύθοι και πραγματικότητα" και συνέχισε με μεγάλη επιτυχία τόσο στο MAD, όσο και στον ALPHA, μετά στο πλευρό του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, αλλά και στο ALTER, στο "TV Weekend"!

H Φαίη έχει στο λογαριασμό της στο facebook πάρα πολλές φωτογραφίες από ευτυχισμένες τηλεοπτικές στιγμές στο κανάλι του Μπουρναζίου!

Η Φαίη Βώκου είναι πρώτη στη λίστα της Ρούλας Κορομηλά, όπως διαβάζουμε, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση της συμμετοχής της στον καναπέ του "Μες στην καλή χαρά". Πρώτον και κύριον, να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου από την εκπομπή, όπως και κάποιων άλλων συνεργατών και δεύτερον και -επίσης σημαντικό- να δώσει το πράσινο φως η μαέστρος, Ναταλία Γερμανού!

Σύντομα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι για την επιτυχημένη αγαπημένη εκπομπή που μας κρατάει συντροφιά τα Σαββατοκύριακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...