Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σειρές του ΜEGA μετακομίζουν στην... ΕΡΤ

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει τα κανάλια να «κλέβουν» σίριαλ από ξένες χώρες και να τα μεταγλωττίζουν ή να τα υποτιτλίζουν.

Τώρα ήρθε η ΕΡΤ να κάνει την ανατροπή και να συνεχίσει δημοφιλή σίριαλ άλλου ελληνικού καναλιού. Η κρατική τηλεόραση σκέφτεται να συνεχίσει το «Με λένε Βαγγέλη» που προβλήθηκε στο Mega μαζί με ένα ακόμα σίριαλ που δεν συμπεριέλαβε το κανάλι της Μεσογείων στο πρόγραμμά του!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life», τρεις έως πέντε ελληνικές σειρές συζητούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας οπτικοακουστικής αγοράς. Μάλιστα ως στόχο έχουν να της προβάλουν τον Οκτώβριο του 2013 -πιθανόν και νωρίτερα.

Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων λήγει στα τέλη Ιανουαρίου. Λόγω της απώλειας των εσόδων, σχεδόν 30% από την είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους, τα στελέχη του προγράμματος θα κινηθούν σε δύο άξονες: από τη μία αναζητούν σειρές χαμηλού κόστους και από την άλλη μειώνουν τον αριθμό των επεισοδίων από 6 έως 8, βάζοντας μάλιστα στο κάδρο και τον παράγοντα τηλεθέαση. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια σειρά πάει καλά θα ανανεώσει για νέα επεισόδια.

Στις σειρές που συζητιούνται είναι επίσης, η πρόταση της «TV Έψιλον», το «Είναι μακριά ακόμα Μπαρμπαστρούμφ;» που κόπηκε από τον προγραμματισμό του MEGA και ο δεύτερος κύκλος του «Με λένε Βαγγέλη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...