Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Τζόι» στο Star μετά τα πολυαγαπημένα «Φιλαράκια»

Από το Σάββατο 22/12 στις 16:50 αμέσως μετά τα πολυαγαπημένα «Φιλαράκια» έρχεται στην οθόνη του Star ο «Τζόι». Γνωστός μας ως συγκάτοικος του Τσάντλερ. Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2004 που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέβιν Μπράιτ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ματ Λε Μπλανκ, Άντρεα Άντερς, Πάολο Κοστάντζο, Τζένιφερ Κούλιτζ, Ντρέα Ντε Ματέο

Ο Τσάντλερ με τη Μόνικα μετακόμισαν στα προάστια, η Φοίβη με τον Μάικ σχεδιάζουν την καινούρια τους ζωή ως νιόπαντροι πλέον και ο Ρος με τη Ρέιτσελ μετά από 10 χρόνια και λαϊκή απαίτηση αποφασίζουν να μεγαλώσουν την Έμμα και να ζήσουν μαζί για πάντα. Τι απέγινε όμως ο εργένης και αμετανόητος λάτρης του γυναικείου φύλου, Τζόι;

Με την παρέα πια να έχει διαλυθεί, ο Τζόι δεν αντέχει το Μανχάταν και αποφασίζει να μετακομίσει στο ηλιόλουστο Χόλιγουντ με το όνειρο να γίνει επιτυχημένος ηθοποιός στον κινηματογράφο. Μπορεί να μην έχει παρέα «τα φιλαράκια» του, αλλά θα βλέπει συχνά την εξωστρεφή και πολύ σέξι αδερφή του, Τζίνα και τον 20χρονο πανέξυπνο αλλά λίγο σπασίκλα γιο της, Μάικλ.

Ο Μάικλ θέλει να φύγει από το σπίτι τής, όχι και τόσο, παραδοσιακής μητέρας του. Μετά από πολλές πιέσεις, ο Τζόι δέχεται να συγκατοικήσει με τον Μάικλ και να του δείξει τα μυστικά της τέχνης του φλερτ, μιας και ο ανιψιός του φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σ’ αυτό τον τομέα. Τα σχέδιά τους όμως, για ένα εργένικο διαμέρισμα, χαλάνε από τις συνεχείς επισκέψεις της υπερπροστατευτικής μητέρας- αδερφής, Τζίνα. Στην καινούρια παρέα έρχεται να προστεθεί και η Άλεξ, η ξανθιά σπιτονοικοκυρά και γειτόνισσα του Τζόι, που παρότι είναι επιτυχημένη δικηγόρος και πάρα πολύ όμορφη, έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ψάχνει αναγνώριση από τον Τζόι και την οικογένειά του. Τον κοινωνικό κύκλο του Τζόι έρχεται να ολοκληρώσει η νευρωτική μάνατζερ του, Μπόμπι, με εξάρτηση από το αλκοόλ, τα τσιγάρα αλλά και τα νεαρά αγόρια.

Ο δημιουργός της σειράς Σκοτ Σίλβερι, έχοντας στο βιογραφικό του την τεράστια επιτυχία, που έκαναν τα «Φιλαράκια», υπόσχεται αξέχαστες στιγμές γέλιου με τις νέες περιπέτειες του «Τζόι» στο Χόλιγουντ…

Το 2005 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερης νέας τηλεοπτικής κωμικής σειράς» στα «People's Choice Awards».
  • Την ίδια χρονιά ο Ματ Λε Μπλανκ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του Τζόι.
  • Παρότι πολλοί θα ήθελαν να δουν τον «Ρος», Ντέιβιντ Σουίμερ, από τα «Φιλαράκια» ξανά μπροστά από τις κάμερες, αυτός αποφάσισε για να βοηθήσει τον παλιό του φίλο, Ματ, στην καινούρια του δουλειά, να σκηνοθετήσει το 5ο και το 13ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...