Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"Καλές Δουλειές" με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά χωρίς την Παναγιώτα Βλαντή - Ποιά της "έφαγε" τη θέση;

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.gr/2014/01/ant1-mega_29.html#.Uujzxg9f4xo.twitter#ixzz2rn3o6U5b
http://tvnea.blogspot.com/
Under Creative Commons License: Attribution

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός "έφαγε" τη θέση της Παναγιώτας Βλαντή στη νέα σειρά του Ant1; Δεν πάει το μυαλό σας, γιατί είναι ταυτισμένη με το Mega!

1 Ποια πασίγνωστη ηθοποιός "έφαγε" τη θέση της Παναγιώτας Βλαντή στη νέα σειρά του Ant1; Δεν πάει το μυαλό σας, γιατί είναι ταυτισμένη με το Mega!

Written By Χρήστος Ανδρόνικος on Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 | 1/29/2014 09:30:00 π.μ.

 

Oι λάτρεις των ελληνικών σειρών και δη των ελληνικών, κωμικών σειρών, έχουν ακόμα ένα νέο λόγο για να χαίρονται. 

 
Μία ολοκαίνουργια, εγχώρια σειρά βρίσκεται αυτή την εποχή στα σκαριά στον ΑΝΤ1. Ποιος είναι ο τίτλος της; "Καλές Δουλειές" και το σενάριο υπογράφει η ειδική στις family κωμωδίες και ταλαντούχα σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα.

Πρόκειται για μία σειρά στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Πέτρος Φιλιππίδης και ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως θα βρεθεί δίπλα του η Παναγιώτα Βλαντή, στην πορεία τα τηλεοπτικά σχέδια άλλαξαν. Τελικά το νέο τηλεοπτικό ταίρι του γνωστού ηθοποιού θα είναι η...
 
Παναγιώτα Βλαντή
 ...Φαίη Ξυλά, η οποία αποφάσισε κι αυτή να επιστρέψει δριμύτερη στην μικρή μας οθόνη.

Η σειρά μας αφηγείται τις περιπέτειες ενός ζευγαριού, οι οποίοι είναι και οι δύο chef και αποφασίζουν να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο. Ενα εστιατόριο ,όμως, το οποίο θα τους βάλει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, μιας και στην πορεία βάζει λουκέτο, τα χρέη πνίγουν το ζευγάρι, με αποτέλεσμα η σύζυγος στης οποίας το όνομα ήταν όλη η επιχείρηση, να μπει φυλακή!

Ετσι, ο μπαμπάς - μιας και το ζευγάρι έχει και μία 9χρονη κόρη - μένει μόνος κι έρημος με ένα παιδί και προσπαθεί να το μεγαλώσει με κάθε τρόπο και κάνοντας τα πάντα για να μπορέσει να βγάλει ένα μεροκάματο. Οσο για την μαμά; Δίνει τις οδηγίες της πίσω απο τα κάγγελα.

Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τον μπαμπά, όταν εμφανίζεται στον δρόμο του μία νέα και ωραία κοπέλα, την οποία παίρνει στο σπίτι και της αναθέτει την φροντίδα του παιδιού του. Στην πορεία βέβαια αισθάνεται ότι πια είναι υπεύθυνος όχι για ένα, αλλά για δύο παιδιά!

Οσο για το ποια είναι η νεαρή κοπέλα που θα κρατήσει τον συγκεκριμένο ρόλο; Το όνομά της είναι Αμαλία Νίνου, ενώ κάπου εδώ πρέπει να σας πω, πως την σκηνοθεσία υπογράφει η καταξιωμένη Ρέινα Εσκενάζη και πρεμιέρα η σειρά θα κάνει το αργότερο μέχρι τα μέσα του Μάρτη.

zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...