Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο Σρόιτερ έμεινε στον Alpha και για τα επόμενα δύο χρόνια

Οι υπογραφές έπεσαν, και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντώνης Σρόιτερ παραμένει επίσημα στην παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Τις φήμες και τα σενάρια που ακούγονταν για καινούργιο πρόσωπο στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο ο Alpha.

Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας δηλώνουν ευχαριστημένα από τη συνεργασία τους με τον Αντώνη Σρόιτερ και για του λόγου το αληθές αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια.

Μάλιστα, το προηγούμενο συμβόλαιο του εξασφάλιζε την παραμονή του στην Κάντζα για αρκετούς μήνες ακόμα, αλλά αποφάσισαν να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να το ανανεώσουν, αφού και οι δύο πλευρές το επιθυμούσαν.

Αλλωστε, μετά την απόφαση που πήραν περίπου πριν από δύο χρόνια στην Κάντζα να μεταδίδουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 7.00 το απόγευμα, με τον Σρόιτερ στο τιμόνι του, εισπράττουν πολύ καλές τηλεθεάσεις, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κάνουν αλλαγές.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και η εκπομπή «Αυτοψία», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, ρίχνει τίτλους τέλους την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, σκοπός του Alpha είναι να τη συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, αφού σημειώνει ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και το concept της έχει προκαλέσει θετικά σχόλια!


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...