Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Φιλί ζωής στο "Αμάρτημα της μητρός μου"!


Και μετά σου λένε ότι δεν γίνονται θαύματα! Να που το θαύμα για το "Αμάρτημα της μητρός μου" έγινε ή τουλάχιστον απ ΄ότι μαθαίνω, βρίσκεται...καθ ΄οδόν! Με άλλα λόγια;  Ο ΑΝΤ1 και η εταιρία παραγωγής είναι πολυ κοντά στο να βρεθεί η χρυσή τομή, για να μπορέσουν να γυριστούν τα τελευταία πέντε επεισόδια της σειράς.

Τα γυρίσματα του "Αμαρτήματος" πάγωσαν πριν από τρεις μήνες λόγω τι άλλο; Λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας παραγωγής που είχε αναλάβει την νέα αυτή δουλειά του Αλέξανδρου Ρήγα και η οποία κινδύνευσε να γνωρίσει το ίδιο άδοξο τέλος των "Βασιλιάδων".

Ομως, μετά από παρέμβαση των υπευθύνων του ΑΝΤ1, η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε. Απ ΄ότι όλα δείχνουν ,λοιπόν, το κανάλι του Αμαρουσίου θα αναλάβει το κόστος των τελευταίων πέντε επεισοδίων, τα οποία θα γυριστούν πια ως εσωτερική παραγωγή του ΑΝΤ1.

Αυτές τις ημέρες ,λοιπόν, γίνονται οι τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι, στην εταιρία παραγωγής και στους συντελεστές, έτσι ώστε από την επόμενη εβδομάδα αν είναι εφικτό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, μιας και ο στόχος των Αντεννικών είναι, η σειρά να βρίσκεται ξανά στον αέρα στις αρχές Απριλίου. Μακάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...