Σάββατο 20 Απριλίου 2013

H Βέρα Γουάνγκ στο Gossip Girl


To “Gossip Girl” λανσάρει μόδα και οι νεαρές κοπέλες «κοπιάρουν» τις νέες τάσεις για αυτό έχει χαρακτηριστεί το “Sex and the City, της νεότερης γενιάς”.  Αυτά δημοσιεύουν οι “New York Times” και η σειρά το επιβεβαιώνει υποδεχόμενη στα πλατό της την παγκοσμίου φήμης αμερικανίδα κινεζικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Βέρα Γουάνγκ.

Το επεισόδιο, στο οποίο εμφανίζεται η γνωστή σχεδιάστρια, είναι το 11ο του 5ου κύκλου με τίτλο «The End of an Affair?» και θα προβληθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 18:00.

Η Μπλερ ετοιμάζεται  για την ημέρα του γάμου  της και τα τρεχάματα για το «τέλειο» νυφικό έχουν ήδη ξεκινήσει. Ποια ιδανικότερη σχεδιάστρια για τη δημιουργία του νυφικού της από την ίδια τη Βέρα Γουάνγκ. Άλλωστε η Μπλερ δεν είναι μια απλή νύφη αλλά μια μέλλουσα πριγκίπισσα. Για τη μεγάλη εκείνη μέρα πρέπει όλα να είναι αψεγάδιαστα.

Η πασίγνωστη σχεδιάστρια, υποδυόμενη φυσικά τον εαυτό της, εμφανίζεται σε ένα από τα κεντρικά καταστήματά της στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου υποδέχεται τη Μπλερ για πρόβα νυφικού. Το νυφικό, που τελικά επιλέχθηκε, αποτελεί κομμάτι της φθινοπωρινής κολεξιόν τής σχεδιάστριας για το 2011.

Αξίζει να σημειωθεί  πως για τις παρανύμφους, η  σχεδιάστρια, δημιούργησε μια ολοκαίνουρια σειρά ρούχων, αποκλειστικά για το «Gossip Girl», την οποία ονόμασε “White” και μετά την προβολή του επεισοδίου στις ΗΠΑ, τη διέθεσε από τις μπουτίκ, όπου έγινε κοσμοσυρροή.

Η Βέρα Γουάνγκ δήλωσε «η εμφάνισή μου στη σειρά ίσως να είναι και η τελευταία guest star εμφάνισή μου στην τηλεόραση. Δεν θα το αποτολμούσα αν δεν ήμουν και η ίδια μεγάλη “φαν” της σειράς, αλλά και των στιλιστικών επιλογών των πρωταγωνιστών».    

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...