Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μες στην καλή χαρά: «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα»

H εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά την αγάπη της για την τέχνη και πάντα με αισιόδοξη διάθεση, αποφάσισε να οργανώσει την δημιουργία ενός φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα:  «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα». 

Η εκπομπή, καλεί όλους τους φίλους της φωτογραφίας να πειραματιστούν με τις φωτογραφικές τους μηχανές, να αφήσουν ελεύθερη την φαντασία τους και να συμμετέχουν σε μία μεγάλη «φωτογραφική γιορτή» που έχει σκοπό να παντρέψει την δημιουργικότητα με την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Μικρά ή μεγάλα γεγονότα της καθημερινότητάς μας, μπορούν όχι απλώς να «χωρέσουν» στο φωτογραφικό κλικ, αλλά να γίνουν φάροι αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» έχει δημιουργήσει μία ειδική σελίδα μέσα στο site της εκπομπής, όπου όλοι μπορούν να «ανεβάσουν» τις φωτογραφίες τους καθώς και να ψηφίσουν τις συμμετοχές των άλλων διαγωνιζόμενων.

Στη διεύθυνση http://www.alphatv.gr/Microsites/MesStinKaliHara/ELPIDA/YOUR-PHOTOS.aspx μπορείτε να δείτε και να βαθμολογήσετε τις φωτογραφίες, αλλά και να

«ανεβάσετε» τις  δικές σας στην διεύθυνση http://www.alphatv.gr/Microsites/MesStinKaliHara/ELPIDA/UPLOAD.aspx.

Έτσι ευελπιστούμε να γίνουμε συνοδοιπόροι στην αναζήτηση και προβολή της «ελπίδας».

Μια κριτική επιτροπή κύρους, θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, οι είκοσι φωτογραφίες που θα συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη βαθμολογία, θα τίθενται στην κριτική της επιτροπής, η οποία θα αποφασίζει ποια θα είναι η νικήτρια.

Η επιτροπή αποτελείται  από την καταξιωμένη φωτογράφο Μαριλένα Σταφυλίδου, την βραβευμένη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή και τον επίσης βραβευμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Γάκη.

Το βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία του μήνα θα είναι ένα  σετ από μία Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ και έναν φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D!

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να δώσει τη δυνατότητα στην εκπομπή  να «ταξιδέψει» ακόμα μακρύτερα  τον φωτογραφικό διαγωνισμό, διοργανώνοντας και μία έκθεση φωτογραφίας με φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...