Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Νόστιμα πιάτα από την Μεσογειακή κουζίνα

Η Νταϊάν Κόχυλα υποδέχεται το καλοκαίρι μαγειρεύοντας ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ελληνικά πιάτα, γεμιστά ορφανά αλλά και «καπακωτό» ένα νόστιμο φαγητό με μελιτζάνες με πικάντικη σάλτσα.

H μαμά Νταϊάν, έχει συνάντηση γονέων στο σχολείο του γιου της με θέμα την σωματική και ψυχολογική βία. Πριν φύγει για την συνάντηση, επιμελείται το σημερινό μενού το οποίο θα απολαύσει μαζί με τoν σύζυγό της: κινέζικα νούντλς με σουσάμι και Ταϊλανδέζικο με γαρίδες με λεμόνι.

Την Κυριακή  η Νταϊάν θα μαγειρέψει για πρώτη φορά με την φίλη της την Αλεξάνδρα η οποία είναι και εκείνη σεφ. Οι δυο φίλες ετοιμάζουν, αγκινάρες γεμιστές με τυριά και προσούτο και μαυρομάτικα φασόλια με σπανάκι.

Η συνάντηση  των παιδιών για παιχνίδι δίνει την ευκαιρία και στις μητέρες τους να τα πουν από κοντά αλλά και να μοιραστούν τις μαγειρικές ανησυχίες τους. Η Νταϊάν μαζί με τις φίλες της την Δέσποινα και την Ανέζα θα μαγειρέψουν νόστιμα πιάτα από την Μεσογειακή κουζίνα: χταπόδι με μελιτζάνες από την Επανομή αλλά και ριζότο με ντομάτες και φέτα.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...