Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

MEDIUM: Στο STAR η μεταμεσονύχτια σειρά μυστηρίου με τον 7ο - και τελευταίο - κύκλο της


Από τη Δευτέρα 27/5 (Δευτέρα – Πέμπτη), θα προβληθεί από το STAR η μεταμεσονύχτια σειρά μυστηρίου MEDIUM, με τον 7ο - και τελευταίο -  κύκλο της, παραγωγής 2010 – 2011, που θα ολοκληρωθεί σε 13  επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άαρον Λίπσταντ, Ρόλαντ Σβάρι, Βινς Μισιάνο, Πίτερ Βέρνερ, Πατρίτσια Αρκέτ, Λάρι Τενγκ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Πατρίσια Αρκέτ, Μιγκέλ Σάντοβαλ, Σοφία Βασιλίεβα, Μαρία Λαρκ, Τζέικ Γουέμπερ

Η Άλισον Ντιμπουά είναι μία  φιλήσυχη γυναίκα, που ζει μία  συνηθισμένη, οικογενειακή ζωή. Κανένας  όμως δεν υποψιάζεται ότι πίσω από το μειλίχιο πρόσωπό της και  την χαμηλών τόνων προσωπικότητα, κρύβεται ένα ξεχωριστό δώρο. Προικισμένη από τη φύση με το χάρισμα της ενόρασης, βλέπει όλα όσα αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος. Οι νεκροί επικοινωνούν μαζί της, ενώ μπορεί να «διαβάζει» και να «ακούει» τις σκέψεις όσων την περιβάλλουν. Προσπαθώντας να συνδυάσει τον ρόλο της μητέρας με αυτόν της ντετέκτιβ και να ζήσει ως φυσιολογικός άνθρωπος, η Άλισον θα περπατήσει σε τεντωμένο σχοινί, ακροβατώντας ανάμεσα στο υπερπέραν και την τακτοποιημένη καθημερινότητα των προαστίων της Αριζόνα...

Medium (TV series)
Medium (TV series) (Photo credit: Wikipedia)
Ο 7ος και τελευταίος κύκλος του «Medium» αναλύει σε ένα δεύτερο, βαθύτερο επίπεδο την προσωπική ζωή τής Άλισον και της οικογένειάς της.

Η Άριελ, η μεγάλη κόρη της οικογένειας, φεύγει για το πανεπιστήμιο ενώ οι οικογενειακές σχέσεις του ζευγαριού δοκιμάζονται. Η Άλισον θέλει να επιστρέψει στη Νομική και να πάρει το πτυχίο της ενώ ο άντρας της, Τζο, αποφασίζει να κυνηγήσει ένα master στη διοίκηση επιχειρήσεων. Η οικονομική τους κατάσταση όμως, συν τα έξοδα για το πανεπιστήμιο της Άριελ, δεν επιτρέπει και στους δύο να ακολουθήσουν αυτό, που επιθυμούν και θα πρέπει γρήγορα να αποφασίσουν ποιος είναι αυτός, που θα παραχωρήσει το “δικαίωμα” της καριέρας στον άλλον.

Παράλληλα, αλλαγές έρχονται και στον εργασιακό χώρο της Άλισον καθώς ο Μάνουελ αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, γεγονός, που κάνει ακόμα πιο αβέβαιη τη θέση της Άλισον στην εισαγγελία, σε περίπτωση, που το αφεντικό της εκλεγεί.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε να «χτυπούν» τους Ντιμπουά, καθώς σύντομα ο Τζο μαθαίνει πως η μητέρα του πάσχει από μια πολύ σοβαρή αρρώστια, γεγονός, που τον αποσυντονίζει.

Ο κύκλος και μαζί του η  σειρά, ολοκληρώνεται με μία αναπάντεχη ανατροπή στο τελευταίο επεισόδιο ενώ πρώτα οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί, έχουν φροντίσει να απαντήσουν οποιαδήποτε εναπομείναντα ερωτηματικά και να “κλείσουν” οποιεσδήποτε «τρύπες» του σεναρίου.  Η σειρά έχει προβλέψει ένα τέλος, που δεν τον απογοητεύει, αλλά όπως δηλώνουν και οι παραγωγοί «Η Άλισον θα δει το τελευταίο της όνειρο σε ένα τέλος, που ξεκάθαρα, ορίζει ολόκληρο το νόημα της σειράς. Η Άλισον και η οικογένειά της θα κοιτάξουν κατάματα το πεπρωμένο».

Η σειρά κέρδισε  βραβεία:

2005: EMMY η Πατρίσια Αρκέτ ως «Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά».

2006:  ASCAP ως «Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά».

Golden Reel ως «Καλύτερος Ήχος».

Young Artist Award η ρωσικής καταγωγής Σοφία Βασιλίεβα ως «Καλύτερη Νεαρή Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά».

2007:  Young Artist Award ως «Καλύτερη Νεαρή Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά» η επίσης ρωσικής καταγωγής Μαρία Λαρκ.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...