Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιες περνούν από δοκιμαστικό για συμπαρουσιάστριες του Πέτρου Κωστόπουλου;

Πυρετωδώς γίνονται τα δοκιμαστικά για να βρουν στο Mega την γυναίκα που θα καθίσει στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου και θα παρουσιάσουν μαζί την εκπομπή. 


Στο κανάλι της Μεσογείων σίγουρα, δεν ψάχνουν αποκλειστικά και μόνο μια κλασική ξανθιά για να λέει την πρωινή "καλημέρα" στους τηλεθεατές.

Την, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, κλήθηκαν να περάσουν από δοκιμαστικό οι εξής κυρίες: Ελισάβετ Σπανού, Πηνελόπη Πλάκα, Τζένη Θεωνά, Μαντώ Γαστεράτου, Βάσω Κολλιδά, Αθηναϊς Νέγκα και μία Θεσσαλονικιά Νίνα, πολύ εντυπωσιακή και... μελαχρινή! Όπως φαίνεται, στο Mega προσανατολίζονται στο να υπάρχει μια μελαχρινή παρουσιάστρια, κόντρα στον κανόνα που θέλει τις περισσσότερες "πρωινατζούδες" ξανθιές.

Μία τραγουδίστρια, δύο ηθοποιοί, μία ραδιοφωνική παραγωγός κι ένα μοντέλο λοιπόν ανάμεσα στις υποψήφιες, με το Mega να δείχνει ότι θέλει να επενδύσει σε γνωστά πρόσωπα στη σόουμπιζ, αλλά άπειρα στην παρουσίαση. Πάντα στο "σχήμα" της εκπομπής θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Παγιατάκη και ο Άρης Καβατζίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...