Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σεργουλόπουλος – Μπακοδήμου: Πρεμιέρα για το «ΦΜ:Live»

Μπορεί να άλλαξαν ώρα και να προβάλλονται μεσημέρι από φέτος, όμως έχουν διατηρήσει τον αυθορμητισμό και το χιούμορ τους


Η μία εκπομπή  μετά την άλλη κάνουν σήμερα πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Έτσι μετά την Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U» και την Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Μλέτησέ το!» την σκυτάλη πήραν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. 

Το «ΦΜ: Live» είναι και φέτος στον αέρα με τους παρουσιαστές να διατηρούν το χιούμορ και της ζωντάνια τους.

Η εκπομπή θα προβάλλεται το μεσημέρι πλέον και οι δυο τους είχαν δηλώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το βράδυ του Σαββάτου, πως δεν τους επηρεάζει η αλλαγή της ώρας, αφού η σχέση τους με τους τηλεθεατές πάντα είναι η ίδια σε οποία ζώνη και αν προβάλλονται.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαλαροί στις εκπομπές τους, αφού ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τους καθιστά αγαπητούς στο κοινό όμως οι δυο παρουσιαστές δεν κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος στα πρώτα λεπτά της έναρξης.

 "Έχουμε και τρακ, αλλά όταν αλλάζουμε ώρα έχουμε περισσότερο τρακ...", είπαν με νόημα οι δύο παρουσιαστές στην αρχή της εκπομπής.

 Όπως πάντα έτσι και στην πρεμιέρα τους οι στιλιστικές  επιλογές και των δύο ήταν άψογες. Η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε να βάλει ένα λευκό φόρεμα ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος ένα καρό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μπεζ παντελόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...