Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μουτσινάς για Σταμάτη: Γιατί κάθε δήλωση πρέπει να έχει και ένα κρυφό νόημα από κάτω;

«Η Σάσα το πέταξε αυτό γιατί αυτή είναι η Σάσα και για αυτόν τον λόγο την έχουν εκεί»
Το «επεισόδιο» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό» της Δευτέρας δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρέα του «Δέστε Τους».


«Είχε απόλυτο δίκιο. Δεν καταλαβαίνω, γιατί η κάθε δήλωση κάποιου πρέπει να έχει και ένα κρυφό νόημα από κάτω» σχολίασε ο Γιώργος Δάσκαλος, με τον Νίκο Μουτσινά να απαντάει: «Αλλιώς δεν βγαίνουν οι εκπομπές Γιώργο! Τι δεν καταλαβαίνεις; Η Σάσα δεν έφτιαξε μια είδηση, πιθανολόγησε απλά. Δεν λέμε ότι δεν είναι τραβηγμένο, αλλά διαβάζουμε κάτι και συζητάμε τι μπορεί να εννοεί. Κι εμείς το κάνουμε... Δεν βγάζουμε κι εμείς ειδήσεις; Εγώ δεν είπα ότι είχε δίκιο η Σάσα, αλλά προσπάθησε να το τραβήξει μέχρι εκεί που έχει ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια, έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου το δικό της σχόλιο: «Νίκο, κι εγώ με τον Γιώργο θα συμφωνήσω. Πήγε και θυμήθηκε τον Ρέμο; Τι σχέση έχει αυτό; Για κάποιον που είναι δεσμευμένος δεν αναφέρεις τον πρώην. Η Ζέτα έχει άλλη σχέση πια!», πάνω στο οποίο ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε: «Ξέρεις γιατί έχω υπερένταση; Γιατί έχουμε κάνει άπειρες φορές παρόμοια πράγματα και μιλάμε για τη Ζέτα που είναι φίλη μας και δεν γουστάρω να βγει κάποιος και να πει ότι τη στηρίζουμε γι' αυτόν τον λόγο». Και συνέχισε: «Η Σάσα το πέταξε αυτό γιατί αυτή είναι η Σάσα και για αυτόν τον λόγο την έχουν εκεί», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Αυτό που έκανε η Σάσα ήταν αγένεια. Και θα σας πω γιατί... Η Ζέτα εδώ και τρία χρόνια είναι με έναν άλλο άνθρωπο. Το να λες ότι η Ζέτα πετάει σπόντες για έναν πρώην -που δεν είναι βέβαια τυχαίος, είναι ο Ρέμος αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια- είναι πάρα πολύ λάθος. Αν ήμουν ο Μιχάλης, θα είχα παρεξηγηθεί με τη Ζέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...