Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Star: Η σειρά περιπέτειας «Νικίτα» επιστρέφει με τον νέο 2ο κύκλο επεισοδίων


Η σειρά περιπέτειας «Νικίτα»,  που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Μάγκι Κιου, επιστρέφει με τον νέο 2ο κύκλο επεισοδίων στο Star.

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη – Παρασκευή στις 21:00. 

Όταν ήταν έφηβη, η Νικίτα, γλίτωσε τη θανατική ποινή  με τη βοήθεια μιας μυστικής αμερικάνικης υπηρεσίας, που είναι γνωστή μόνο με το όνομα «Παράρτημα». Η συγκεκριμένη υπηρεσία φρόντισε να γίνει μια ψεύτικη  εκτέλεση και δόθηκε στη Νικίτα μια  δεύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή και να υπηρετήσει την πατρίδα της. Αυτό που δεν της είπαν όμως είναι πως στην πραγματικότητα την προόριζαν για να γίνει μια τέλεια κατάσκοπος και δολοφόνος. Κανένας ποτέ δεν εγκαταλείπει την υπηρεσία.  Μόνο η γοητευτική Νικίτα είχε το θάρρος να το κάνει όταν είδε την προδοσία και τα όνειρά της να γκρεμίζονται από τους ίδιους τους ανθρώπους, που νόμιζε πως μπορούσε να εμπιστευτεί. Μετά από τρία χρόνια στην ανωνυμία, η Νικίτα επιστρέφει και ζητά εκδίκηση  από τους  πρώην «προστάτες» της. Δεν θα σταματήσει πουθενά. Στόχος της είναι να μπορέσει να αποκαλύψει και να καταστρέψει τη μυστική τους υπηρεσία. Η υπηρεσία όμως συνεχίζει να στρατολογεί και να εκπαιδεύει νεαρούς ανθρώπους, σβήνοντας κάθε ίχνος της προηγούμενης ζωής τους και μετατρέποντάς τους σε σκληρούς  δολοφόνους. Η Νικίτα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε όλα αυτά. Όμως το ίδιο αποφασισμένοι είναι και οι αντίπαλοι της :θέλουν να την εξοντώσουν, ανάμεσα  τους και η νεαρή  Άλεξ, που φιλοδοξεί να γίνει η αντικαταστάτρια της θρυλικής Νικίτα στην ιεραρχία.

Στο τέλος του 1ου κύκλου η Νικίτα μαζί με τον Μάικλ έχουν αποσπάσει τον σκληρό δίσκο που περιέχει όλα τα μυστικά της μυστικής υπηρεσίας «Παράρτημα». Μαζί τους θα συνεργαστεί και η Άλεξ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Το «Παράρτημα» έχει βάλει επικεφαλής της υπόθεσης την Άλεξ. Γνωρίζοντας πλέον όλα τα κόλπα της Νικίτα, η Άλεξ θα δυσκολέψει πολύ τη δουλειά της Νικίτα και του Μάικλ.

Στον 2ο κύκλο, η Νικίτα και ο Μάικλ συγκεντρώνονται στον στόχο τους και επιδιώκουν την καταστροφή της ομάδας «Όβερσαϊτ» ενώ ταυτόχρονα θα αποδεκατίσουν και την ομάδα «Ντιβίζιον». Σε ένα  περιβάλλον όπου τα γεγονότα αλλάζουν συνεχώς και παρά τα εμπόδια και τις  προσωπικές ανακαλύψεις, τα αισθήματά του ενός για τον άλλον παραμένουν το ίδιο βαθιά και σταθερά. Η Νικίτα επαναφέρει  σταδιακά παλιούς της συμμάχους και συμπαίκτες για να καταπολεμήσει ενεργά τους «Ντιβίζιον», που είναι τώρα υπό τον έλεγχο της Αμάντα…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάγκι Κιου, Λίντσι Φονσέκα, Σέιν Γουέστ, Άαρον Στάνφορντ, Άστον Χολμς, Τίφανι Χάινς, Μελίντα Κλαρκ, Ξάντερ Μπέρκλεϊ

Ο 2ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2011 – 2012 και θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια.

Παρότι η σειρά θεωρείται συνέχεια της καναδικής σειράς «La femme Nikita», που προβαλλόταν από το 1997 μέχρι το 2001, το σενάριο της βασίζεται περισσότερο στην ομώνυμη ταινία του 1990.

Παραγωγοί της σειράς είναι οι  Κρεγκ Σίλβερστεϊν (Bones), Ντάνι Κάνον ("CSI: Crime Scene Investigation," "Chuck"), Εμσι Τζέι ("Supernatural," "Chuck", "The O.C.") Πίτερ Τζόνσον ("Supernatural", "Chuck"), που υπογράφουν πολλές από τις επιτυχημένες σειρές, που έχουν προβληθεί από το Star.

Αν και η δράση εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, στην πραγματικότητα τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στο Τορόντο του Καναδά.

Στον 2ο κύκλο εμφανίζεται η Έρικα Γκίμπελ, η «Κόκο» της θρυλικής σειράς των 80’s «Fame».
Έχουν γυριστεί 4 κύκλοι επεισοδίων.

Η Μάγκι Κιου είναι η πρώτη ηθοποιός ασιατικής καταγωγής, που πρωταγωνιστεί σε δραματική αμερικανική σειρά.

Η Μάγκι Κιου, που το αληθινό της όνομα είναι Μάργκαρετ Ντενίς Κιούγκλει, γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1979 στη Χαβάη. Μιλάει Αγγλικά και Βιετναμέζικα. Ο πατέρας της έχει ιρλανδική και πολωνική καταγωγή και η μητέρα της είναι από το Βιετνάμ. Οι γονείς της μάλιστα γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Η Μάγκι έχει συνδέσει το όνομα της με τις λέξεις «δράση» και «κίνδυνος». Έχοντας στο βιογραφικό της, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «Mission: Impossible III» με τον Τομ Κρουζ και το «Live Free or Die Hard» με τον Μπρους Γουίλις, είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα στο Hollywood. Η γοητεία της σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές ικανότητες της στις πολεμικές τέχνες, όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι παραγωγοί της σειράς, ήταν τα χαρακτηριστικά, που δεν τους άφησαν καμία άλλη επιλογή, πάρα μόνο να της δώσουν τον ρόλο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Μάγκι δεν δέχθηκε να τη ντουμπλάρουν και εκτελεί όλα τα ακροβατικά –ακόμα και τα πιο επικίνδυνα- μόνη της.

Η τεράστια επιτυχία, που σημειώνει η σειρά, οφείλεται και στη χημεία, που υπάρχει ανάμεσα στη «Νικίτα» και τον «Μάικλ», που υποδύεται ο Σέιν Γουέστ. Ο γνωστός μας «Δρ. Ρέι Μπαρνέτ» από τη σειρά «Στην Εντατική», δείχνει για ακόμα μια φορά τις αξιοσημείωτες υποκριτικές ικανότητες του. Το 2011 στα «Teen Choice Awards» βραβεύτηκε ως «καλύτερος άντρας ηθοποιός» για τον ρόλο του Μάικλ στη σειρά «Νικίτα».

Δείτε τα τρέιλερ της σειράς
http://www.youtube.com/watch?v=vw0iat1N7GU&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi

http://www.youtube.com/watch?v=WbV5yELOHAk&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...