Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ: «Δεν έχω τίποτα κοινό με την Αϊλίν» στην «Προδοσία»

Αποκλειστική συνέντευξη του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί 26-12: ΦΑΡΑΧ ΖΕΪΝΕΠ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ: «Δεν έχω τίποτα κοινό με την Αϊλίν»


ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Φαράχ Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ υποδύεται την Αϊλίν στη σειρά του STAR «Η προδοσία». Η νεαρή ηθοποιό μας μίλησε για το ρόλο που την έκανε γνωστή στην Τουρκία, για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Σονέρ και της Αϊλίν, για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.


Το ρόλο της Αϊλίν πώς τον κέρδισες;

«Κατά τη διάρκεια των πασχαλινών μου διακοπών είχα πάει στη Τουρκία και η Λάλε Ερέν με ενημέρωσε ότι γίνεται μια οντισιόν. Πήγα εκεί και πήρα το ρόλο».

Τι σου προκάλεσε το ενδιαφέρον στη σειρά;

«Γενικά μου αρέσει η περίοδος στην οποία διαδραματίζεται. Επίσης, ήξερα ότι θα ήταν καλό σίριαλ και ότι θα κάνει επιτυχία».

Τι προετοιμασία έκανες για το ρόλο της Αϊλίν;

«Είχα πάει στην Τουρκία τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Είχα ψάξει τα πάντα για εκείνη την εποχή, από βιβλία, παλιές ταινίες. Ο σεναριογράφος μας είχε φροντίσει να μας ενημερώσει σωστά για κάθε λεπτομέρεια εκείνης της περιόδου προτού ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Φαντάσου ότι μέχρι και τα σουτιέν που φορούσαμε έπρεπε να είναι εκείνης της περιόδου».

Η Αϊλίν είναι ένα νευρικό πλάσμα, σωστά;

«Είναι μια κοπέλα στα 16-17, λίγο δηλαδή μετά την εφηβεία. Τα μάτια της βλέπουν μακριά και δεν θέλει να συμβιβάζεται με ό,τι έχει. Ο χαρακτήρας της είναι πολύ μεταβλητός και με ενθουσιάζει αυτό».

Πού θα φτάσει η σχέση του Σονέρ και της Αϊλίν;

.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤIVI ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 26-12!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...