Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ρούλα έβλεπαν και οι ... αντίπαλοί της !


Μειωμένα ήταν τα ποσοστά των εκπομπών και των σήριαλ που προβλήθηκαν απέναντι από το πρώτο live της Κορομηλά, καθώς φαίνεται ότι η πρεμιέρα του «Greek Idol» και κυρίως η επανεμφάνιση της Ρούλας στο τηλεοπτικό προσκήνιο μάζεψε όλα τα βλέμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Mega η «Παιδική Χαρά» σημείωσε 15,7% μέσο όρο στο σύνολο και 20,4% στα νεανικά κοινά. Λίγο αργότερα, το σήριαλ «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παρά την αγωνία που είχε το σχετικό επεισόδιο λόγω της σχέσης που ανέπτυξαν τα δύο αδέρφια, σημείωσε 23,1% στο σύνολο και 29,2% στα νεανικά (σαφώς πιο περιορισμένα σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες). Ο «τυφώνας» Ρούλα έπληξε και τον «3ο Νόμο» του Πάνου Κοκκινόπουλου, που σημείωσε 15,6% και 18,7% αντίστοιχα ενώ η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη με τη δημοσκόπηση της GPO σημείωσε 12,7% και 8,6% (παραμένοντας σταθερη στα ποσοστά της και αποδεικνύοντας ότι δεν επηρεάστηκε από την πρεμιέρα της Κορομηλά).

Την ίδια ώρα, μειωμένα ήταν τα ποσοστά και στον ΑΝΤ1. Το «Wipeout» είχε τα μισά ποσοστά από ό,τι συνήθως, αφού σημείωσε 10,8% στο σύνολο και 12,4% στα νεανικά. Ακόμα χειρότερα πήγε ο «Πόλεμος των άστρων», με μέσους όρους 7,8% και 8,4% αντίστοιχα. Το «Ράδιο Αρβύλα» κράτησε αντίσταση σημειώνοντας 23,2% και 32,7% αντίστοιχα, όμως και η παρέα του Αντώνη Κανάκη για πρώτη φορά ηττήθηκε στην συγκεκριμένη ζώνη, αφού ο Alpha εξακολουθούσε να προηγείται. Τέλος, το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη κινήθηκε στο 20,6% και το 28,4% στα νεανικά κοινά.

Η επιστροφή της Ρούλας, πάντως, δεν επηρέασε  τα ποσοστά στις δύο ενημερωτικές εκπομπές του Alter, όπως συνέβη και με αυτά του Γιάννη Πρετεντέρη, αφού φαίνεται ότι το κοινό που βλέπει ενημέρωση δεν αλλάζει κανάλι για να δει ψυχαγωγικά προγράμματα. Ετσι, το «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου σημείωσε 12,2% (με 4,5% στα νεανικά κοινά) ενώ ο «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πέτυχε 10,1% στο σύνολο (και 4,4% στα νεανικά κοινά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...