Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δο νέα ονόματα για την Ελλάδα στην Eurovision

Στο... φουλ είναι η ονοματολογία για τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στην φετινή Eurovision, με τα νέα σενάρια που έπεσαν στο τραπέζι να είναι αυτά του συγκροτήματος Freaky Fortune, και της τραγουδίστριας Josephine!


Όπως έχει ήδη γράψει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το star.gr, Κώστας Μαρτάκης και Κρυσταλλία είναι τα πρώτα ονόματα που έχει ακουστεί ότι θα πάρουν μέρος στον ελληνικό τελικό, που αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, χωρίς η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής να έχουν «κλείσει».


Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιοι για το «χρίσμα» θα είναι το συγκρότημα των Freaky Fortune, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία και με τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες, καθώς και η νεαρή τραγουδίστρια Josephine, που εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.

Το star.gr και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Θεοδώρου επικοινώνησαν με άνθρωπο από το περιβάλλον του συγκροτήματος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τους Freaky Fortune να διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας! «Δεν μας έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά γιατί όχι;», μας είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «μακάρι όταν μιλήσουμε ξανά, σε λίγες εβδομάδες, να πούμε με σιγουριά ότι θα είμαστε κι εμείς εκεί!».

Οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το «χρίσμα» για την Κοπεγχάγη αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στα τέλη του μήνα, ενώ, με δεδομένο ότι φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της Ελλάδας στην Eurovision (1974, Μαρινέλλα, «Λίγο Κρασί, Λίγο Θάλασσα Και Το Αγόρι Μου), οπότε δεν αποκλείεται στον ελληνικό τελικό να δούμε επί σκηνής συμμετοχές της χώρας μας που όλοι αγαπήσαμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...