Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η Ιωάννα μετά από έναν χρόνο χωρίς τον Τόμας Πρωτόπαπα: Προσπαθώ να κάνω όσα έκανε

Η Ιωάννα μετά από έναν χρόνο χωρίς τον Τόμας Πρωτόπαπα: Προσπαθώ να κάνω όλα όσα έκανε


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που άτυχος ηθοποιός, Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με τον θάνατο και έκλεισε τα μάτια του για πάντα. Το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή και τελικά ο θάνατός του σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και στην κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, αλλά σε κόσμο που δεν τον γνωριζε καν.


Σήμερα, η σύντροφός του, Ιωάννα, θέλησε να στείλει το μήνυμά της - μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά - σε όλους όσοι συνεχίζουν να αγαπούν τον Τόμας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ήθελα να έρθω στην εκπομπή γιατί μου είναι δύσκολο, τρομακτικά δύσκολο. Αυτό που θα ήθελα σε παρακαλώ να μεταφέρεις στους φίλους που παρακολουθούν την εκπομπή σου και που συνεχίζουν να αγαπούν τον Τόμας, είναι να κυνηγούν αυτό που θέλουν να το κάνουν τώρα και όχι αύριο. Να στέκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη τους. Όχι από λύπηση αλλά από αγάπη για το διπλανό τους. Όλα αυτά που έκανε και ο Τόμας και που προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Επίσης μια αγαπημένη του φράση: "Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..." από τον Τσε Γκεβάρα. Είναι πολύ συγκινητικό ότι ακόμα και σήμερα, πολλοί άνθρωποι, νέα παιδιά επικοινωνούν μαζί μου, μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόμας. Κανείς δεν τον ξεχνάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...