Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ξέσπασμα της Αγγελική Νικολούλη: «Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δαχτυλάκι μου»

Η Αγγελική Νικολούλη στην χθεσινή της εκπομπή «Φως στο τούνελ» ξέσπασε και εξοργισμένη μίλησε στους τηλεθεατές της.


Η δημοσιογράφος κατάφερε να ξετυλίξει την ιστορία με τον Μάριο Παπαγεωργίου που τον είχαν απαγάγει και στη συνέχεια τον σκότωσαν. Προχθες καταδικάστηκε ο άνθρωπος που είχε σχεδιάσει την απαγωγή και η παρουσιάστρια ξέσπασε:


Hellenic Police
 (Photo credit: Wikipedia)
«Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν τα άγγιξε κανένας. Φαίνεται ότι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και τον έχουν ακόμα μέσα στην ΕΛΑΣ. Τα κενά της ΕΛΑΣ τα κάλυψε η ανάκριση και η δικαιοσύνη. Έγινε και θέμα στο δικαστήριο αυτό, πώς είναι δυνατόν η ΕΛΑΣ να μην πάει να ερευνήσει το αυτοκίνητο, να μην πάει στην κάμερα να πάρει το υλικό, να μην πάει στα διόδια να πάρει το e-pass. Να δώσει τις απαντήσει στον κόσμο η Ελληνική Αστυνομία, το Εσωτερικών Υποθέσεων για τους εν ενεργεία αστυνομικούς». Και συνέχισε:
«Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι! Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δαχτυλάκι μου! Όλος ο κόσμος ξαφνιάζεται, απορεί γιατί η ΕΛΑΣ δεν έχει διατάξει έστω μια ένορκη διοικητική εξέταση. Εάν θέλει το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ μπορώ να του δώσω τα στοιχεία. να του πω ποιος καλύπτει τον εγκέφαλο! Δημόσια το λέω! Και αυτοί που είναι απέξω θα σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές τώρα. Σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές γιατί έχουν τα μέσα, έχουν τις δισυνδέσεις. Να πω κι άλλα; Λίστα υπάρχει με άτομα που υποτίθεται πως πρέπει να απαγάγουν. Τα υπόλοιπα στην ΕΛΑΣ στο Εσωτερικών Υποθέσων».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...