Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Λευτέρης Ελευθερίου στο «Όλα τρέλα»: Υποδύθηκε τον Ρουβά, κέρδισε το Y.F.S.F

Πότε ως Σάκης Ρουβάς και πότε ως Ρόμπερτ ντε Νίρο τα είπε όλα στον Θέμο!


Καλεσμένος σε μια βραδιά όλο… τρέλα ήταν το βράδυ της Δευτέρας το πρόσωπο της ημέρας που δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε για ακόμα μια φορά την προτίμησή του, χαρίζοντας στην εκπομπή τηλεθέαση που έφτασε το 42% στα δυναμικά κοινά, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 36 μονάδες.




Ο αγαπημένος ηθοποιός και νικητής του πρώτου επεισοδίου του νέου σόου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» κάθισε απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού και μίλησε για... όλα!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για τη μεταμόρφωσή του σε Σάκη Ρουβά στο σόου, για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Πράματα και Θάματα» και το pole dancing της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, για τα παιδιά του – έχει ένα γιο, 2 ετών και ένα κοριτσάκι 3 μηνών, αλλά και την αποτρίχωση που έκανε προκειμένου να μοιάσει ακόμα περισσότερο στο Σάκη Ρουβά και το πόσο επώδυνη ήταν.



Μάλιστα, υποδύθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, ενώ υπήρξε και ένα «καυτό» ενσταντανέ με τη Δούκισσα Νομικού πάνω στο κόκκινο βελούδινο τραπέζι του «Όλα τρέλα», αφήνοντας τεχνικούς και τους συντελεστές της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...