Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο Σταμάτης "μιλάει βρώμικα"

Ενας δυνατός celebrity εμφανίζεται στο «Bar Ba Dimos Club». Ο Σταμάτης Γαρδέλης και τα περήφανα 80ς έρχονται στο πιο hot club της Αθήνας για να σκορπίσουν το κύρος του κλασικού. Ο Σταμάτης Γαρδέλης επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Mega «Μίλα μου βρώμικα» (Πέμπτη 25 Μαρτίου, στις 22.00) κάνοντας ένα γκεστ υποδυόμενος τον εαυτό του - το είδωλο για τα κοριτσάκια της δεκαετίας του ’80.

Εκτός από παλιός φίλος του Σωτήρη (Γεράσιμος Γεννατάς), ο Γαρδέλης είναι και το εφηβικό ίνδαλμα της Λίλης (Μάρα Μπαρόλα), αυτός που την είχε πληγώσει χωρίς να το ξέρει, αδιαφορώντας για τα κοριτσίστικα γράμματά της και προκαλώντας της ένα τραύμα που δεν ξεπέρασε ποτέ. Οταν μπαίνει στο μαγαζί και τον βλέπει, λιποθυμάει. Ξαναθυμάται τα παλιά, νοσταλγεί τα 80s, ξεθάβει από τις κούτες τις «Μανίνες» και τις «Σούπερ Κατερίνες» και συνεννοείται με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσουν στο μαγαζί το αθάνατο μουσικό έργο «Εγώ δεν θέλω μεροκάματο, θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο». Ο Παντελάκης (Γιώργος Κοψιδάς) γίνεται έξαλλος.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης παρασυρμένος από το γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού, αποφασίζει να κάνει κι αυτός το όνειρό του πραγματικότητα: αναλαμβάνει τον ρόλο του DJ και το club μετατρέπεται από «Bar Ba Dimos» σε «Bar Ba Rella». Ο κόσμος ενθουσιάζεται και γίνεται χαμός, αλλά η αστυνομία έχει διαφορετική γνώμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...