Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κόβεται γιατί δεν έγινε ένας δεύτερος Μποτρίνι.

Τα real life προγράμματα που μας κατέκλυσε τη φετινή σεζόν ο Alpha ήταν μια νέα μόδα που μάλλον άρχισε να "ξεφουσκώνει" νωρίτερα από ότι περιμέναμε...

Η "Souper νταντά" σημειώνει χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της agb και απειλείται από το ΕΣΡ. Η εκπομπή "Μια νύφη για το γιο μου" στην πρεμιέρα του δεν κατάφερε να πιάσει τη...βάση ενώ το "Hotel ispector" δεν ικανοποιεί με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Το real life πρόγραμμα του Alpha που βοηθάει τα προβληματικά ξενοδοχεία και παρουσιάζει η καλή συνάδελφος Βίκυ Βαμιεδάκη δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η παρουσιάστρια δεν...έπαιξε το παιχνίδι των Γερμανών και δεν έγινε ένας δεύτερος Μποτρίνι. Αντιμετώπισε τους ξενοδόχους με έναν ανθρώπινο τρόπο χάνοντας όμως όπως φαίνεται τηλεθεατές που αρέσκονται σε φωνές,προσβολές και εντάσεις. Κέρδισε σε επίπεδο η εκπομπή, έχασε όμως σε τηλεθέαση.

Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας έχουν ήδη αποφασίσει το "κόψιμο" της εκπομπής αφού ολοκληρώσει το φετινό κύκλο της. Την ίδια μοίρα κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν η "Souper νταντά" και το "Μια νύφη για το γιο μου" αν και διατηρούμε επιφυλάξεις αν καταφέρουν τα παραπάνω προγράμματα να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!
(

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...