Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Εκπομπή από την Θεσσαλονίκη θα "βγάλει" - και - ο Γρηγόρης!

Τα μυστικά δείπνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζονται.  Με τον Γιάννη Λάτσιο τα είπαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και  ένα νέο ραντεβού δόθηκε στην Αθήνα.


Και στα δύο δείπνα παρών και ο Αντώνης Κανάκης των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, που λέγεται ότι η δική του εταιρία παραγωγής θα αναλάβει τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη. 


Κανάκης και Γρηγόρης είναι χρόνια φίλοι και φαίνεται πως ο δεύτερος άκουσε τις παραινέσεις του πρώτου που του είπε "τι δίνεις άνισες μάχες στην ΑΘήνα, έλα να βγάλεις εκπομπή από την Θεσσαλονίκη όπως εμείς και θα σκίσεις".


Και ο Γρηγόρης βλέποντας την επιτυχία του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, οχι μόνο το σκέφτεται σοβαρά αλλά το πήρε και απόφαση. Η νέα του εκπομπή θα βγαίνει από την Θεσσαλονίκη και "σε όποιον αρέσει"..


Τις τελευταίες μέρες βολιδοσκοπούν -έντονα- τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο από το Mega όσο και από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μια συνάντηση του παρουσιαστή σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τον Γιάννη Λάτσιο έγινε αφορμή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και να αρχίσει να διαδίδεται ότι θα μετακινηθεί από τη Μεσογείων στο Μαρούσι... 

Εν βρασμώ είναι τα στελέχη των καναλιών αυτές τις μέρες και προσπαθούν να κλείσουν από τώρα τους συνεργάτες τους την επόμενη σεζόν, ούτως ώστε να κάνουν διακοπές δίχως να... πονοκεφαλιάζουν. Ενα από τα ονόματα που πέφτει συνεχώς στο τραπέζι είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στα μιντιακά πηγαδάκια συζητιέται συνεχώς ότι ο Γρηγόρης είναι δυσαρεστημένος από το κανάλι της Μεσογείων γιατί έμεινε έναν χρόνο εκτός. Το Mega ωστόσο δεν προτίθεται να τον αφήσει αναξιοποίητο. Σκέφτεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να του δώσει μέχρι και καθημερινή εκπομπή προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό του.

«Εχω συμβόλαιο και μέχρι να λήξει δεν κάνω συζητήσεις!» δήλωνε τις προηγούμενες μέρες ο Γρηγόρης. Ωστόσο, αποδεσμεύεται από το Mega -τυπικά- με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Από εκεί και πέρα, είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και να αποφασίσει για το καλύτερο.

Το θέμα είναι ότι πριν από μερικές μέρες ο Gregory συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το ραντεβού κανόνισε ο καλός φίλος του Γρηγόρη, Αντώνης Κανάκης. Η συνάντησή τους έγινε σε φιλικό κλίμα στο εμπορικό κέντρο «The Mall». Πολλοί τους είδαν και μετά από αυτό ξεκίνησαν οι φήμες που λένε πως όλα πλέον «παίζουν» για τον «Γκρεγκ». Και Mega και ΑΝΤ1... Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Γρηγόρης παρουσίαζε την εκπομπή «Στην πρίζα» στον ΑΝΤ1. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...