Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Με Αλκαίο και νέο πρόσωπο το «Greek Idol»

Τον Γιώργο Αλκαίο, τους Sunrise Avenue και τον... αντικαταστάτη του Χρήστου υποδέχεται απόψε η Ρούλα Κορομηλά στο live του «Greek Idol»!

Ο Γιώργος θα ανταμώσει με την Ρούλα έπειτα από 13 χρόνια και θα παρουσιάσει το «Opa», αλλά και ένα καινούργιο τραγούδι που θα της το αφιερώσει, ενώ στη σκηνή θα δούμε και το γερμανικό συγκρότημα Sunrise Avenue που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.

Η έκπληξη θα έρθει σίγουρα από αλλού, αφού απόψε θα μπει τέλος στο... μεγαλειώδες ερώτημα «ποιός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο που αποχώρησε»;

Μετά τις... χυλόπιτες που έριξαν στο ριάλιτι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Γιώργος Ντούρος (που πολλοί τους ήθελαν πίσω, αλλά εκείνοι δεν...), το νέο πρόσωπο θα είναι ένας παίκτης από τα προκριματικά, που ξεχώρισε αλλά δεν προτιμήθηκε. Ο εν λόγω παίκτης, λένε οι πληροφορίες, διαμένει σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο.

Να δούμε πώς θα υποδεχθούν το νεούδι οιτρεις εναπομείνατες -Στέργιος, Νικόλ και Βαλάντω- που απόψε θα τους ακούσουμε να λένε ένα ελληνικό και ένα ξένο κομμάτι.

Ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει να ακούσουμε και ένα σχόλιο της Ρούλας για τα όσα είπε ο Χρήστος μετά την αποχώρησή του, ότι το «Greek Idol» από talent show το έκαναν σκληρό ριάλιτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...