Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τελειώνουν άρον - άρον τα "πρωϊνάδικα"

Πέφτει μερικές ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο η αυλαία στον «Καφέ με την Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη θα μας αποχαιρετήσει στις 25 Ιουνίου. Μάταια προσπαθούν να πείσουν τη δημοφιλή παρουσιάστρια, εκεί στην Κάντζα, να είναι on air μέχρι το τέλος του μήνα, όπως είναι ο όρος στο συμβόλαιό της. Ωστόσο, 30 Ιουνίου πέφτει Τετάρτη. Και δεν θα μπορούσε να κόψει την εκπομπή της μεσοβδόμαδα η Ελένη. Ετσι, η εκπομπή ολοκληρώνεται πέντε ημέρες νωρίτερα. Αφού μας αποχαιρετήσει, θα την «κάνει» ολοταχώς για διακοπές. Παράλληλα, σκοπεύει να ανανεώσει και την εκπομπή της. Θα φιλτράρει τις ιδέες στο μυαλό της και όταν επιστρέψει στο γραφείο της (λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο) σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές: από το στήσιμο του «Καφέ με την Ελένη» μέχρι και το ανθρώπινο δυναμικό. Αλλωστε, κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε ελάχιστες πρωτιές. Τερμάτιζε πότε δεύτερη πότε τρίτη (πρώτοι βγήκαν -ελάχιστες ημέρες έχουν μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική χρονιά- οι Καραμέρος - Χαριτάτος και το «10 με 1 μαζί»). Αρα, επιβάλλεται ένα μίνι «λίφτινγκ».

Και στο πάνελ της Ελένης αναμένεται να γίνουν αλλαγές. Ωστόσο, προτεραιότητά της είναι να ολοκληρωθεί ομαλά αυτή η σεζόν και να φύγει για λίγες ημέρες ξεκούρασης μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Αλλωστε φέτος λόγω του διαζυγίου της από τον Γιάννη Λάτσιο (μην ξεχνάμε πάντως πως οι ίδιοι το ανακοίνωσαν) σχολιάστηκε όσο ποτέ άλλοτε. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι μόνο δύο ημέρες στο πλευρό της, αφού συζητάει να κάνει μια βραδινή εκπομπή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να είναι όλα τα πρωινά εύκαιρος και ξεκούραστος, ώστε να «πριμοδοτεί» με τις χιουμοριστικές ατάκες του την εκπομπή της Ελένης.

Στο τέλος του μήνα, επίσης, θα ρίξει αυλαία η «infotainment» εκπομπή του ΑΝΤ1 «10 με 1 μαζί», με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να μας κλείνουν ραντεβού για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, θα ρίξουν αυλαία και οι «πεντάμορφοι» του Mega, που του χρόνου σίγουρα δεν θα είναι όλοι μαζί στο πλατό, αφού η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά του ζευγαριού Φαίη Σκορδά -Γιώργος Λιάγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...